Food

Lacroix geeft gerechten die extra Touch

LACROIX TOT Legumes Groenten HR marcelineke 168x300 - Lacroix geeft gerechten die extra TouchEen scheutje in de jus, in een saus, een stoofpot of in een marinade: Touch of Taste van Lacroix geeft hartige gerechten nog meer smaak. De vloeibare, geconcentreerde fonds van Lacroix bewijzen dat hoogstaande kwaliteit en gemak heel goed samen gaan. Met dank aan het handige, hersluitbare flesje laat Touch of Taste zich makkelijk doseren. Deze fond lost snel op en is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld een bouillonblokje. Lacroix Touch of Taste zijn er in vier smaken: Gevogelte, Vis en Kalf en Groente.

Een fond (een sterk ingekookte bouillon) is de culinaire basis van menig gerecht. Maar zelf een fond maken is erg tijdrovend. Bovendien heb je vaak maar een kleine hoeveelheid nodig en als hobbykok ga je nu eenmaal niet snel een dag in de keuken staan om maar een klein scheutje fond aan je gerechten toe te kunnen voegen. Om die reden ontwikkelde Lacroix Touch of Taste, een rijke, vloeibare geconcentreerde fond die zich makkelijk laat mengen en doseren. Een must voor iedere thuiskok die gemak en kwaliteit graag combineert. Lacroix geeft gerechten die extra Touch.
touch of taste recept marcelineke 300x140 - Lacroix geeft gerechten die extra Touch
Culinaire musthave
Anderhalve eetlepel is genoeg om een flinke dosis smaak toe te voegen aan elk hartig gerecht, van jus tot stoofpot. Touch of Taste (ca. € 3,89) is verpakt in een handig schenkflesje waarmee je ieder maal lekkerder maakt. Stoofpotten, stoofvlees, soepen, sauzen, roerbakgerechten, ze krijgen allemaal nog meer smaak met een scheutje Touch of Taste. Deze kant-en-klare fond zit in een praktisch hersluitbaar flesje dat ongeveer acht keer gebruikt kan worden. De fond laat zich makkelijk mengen en doseren en lost makkelijker op dan een bouillonblokje. Touch of Taste hoeft na opening niet in de koeling bewaard te worden. Het is verkrijgbaar in vier varianten: Gevogelte, Vis, Kalf en Groente.

Fijnproever Lacroix
Lacroix fonds zijn bedacht door Eugène Lacroix in 1921. Eugène groeide op in een herberg en wilde van jongs af aan chef-kok worden. Het vak leerde hij bij de beroemde chef Louis Nassoy. In Frankfurt begon Lacroix een bedrijf dat ganzenlever aan horeca leverde. Het viel hem als leverancier op hoeveel tijd en energie werd gestoken in het maken van sauzen en fonds. Dit bracht hem op het idee om zich te onderscheiden door sauzen en fonds van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden aan de restauranthouders in Frankfurt. Lacroix fond was geboren. Lacroix introduceert met Touch of Taste een nieuwe generatie smaakmakers!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress