Make your home your own

Levensechte vlinders

interieursticker big butterflies 17 x 11 cm van kek amsterdam.png 212x300 - Levensechte vlindersGoed nieuws voor alle fans van KEK Amsterdam. Het bedrijf komt met een compleet nieuwe collectie interieurstickers. In samenwerking met het Deense fotografen duo Hagedornhagen ontwierp het Nederlandse familiebedrijf een serie muurstickers met levensechte vlinders. De foto’s zijn zo bewerkt, dat het lijkt alsof de vleugels zijn ingekleurd met kleurpotlood. Een unieke binnenkomer in de hal, verrassend in de woonkamer of rustgevend boven het bed in de slaapkamer.

interieursticker big butterflies 17 x 12 cm van kek amsterdam.png 212x300 - Levensechte vlindersUnieke samenwerking
Tijdens de vorige editie van showUP viel het team van KEK Amsterdam als een blok voor de art prints van Hagedornhagen: eigenzinnige bewerkingen van levensechte beelden van kleurrijke vlinders. Onder de indruk van de stijl van de fotografen kwam er een unieke samenwerking tot stand. Het resultaat: een serie interieurstickers die perfect aansluit bij de collecties Birds met allerlei vogels en Home Trees muurstickers van fotografische boomstammen.
interieursticker big butterflies xl 45 x 20 cm van kek amsterdam.png 212x300 - Levensechte vlinders
Vlinders in huis
De collectie Big Butterflies bestaat uit tien kleine vlinders (à ca. € 7,95), drie in XL-formaat (à ca. € 19,95) en drie sets van telkens vier vlinders (één grote en drie kleine). De sets kosten € 29,95 per stuk. Net als de andere collecties van KEK Amsterdam, zijn de stickers gemaakt van hoogwaardige matte vinylfolie, bestand tegen water en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bovendien zijn ze niet alleen geschikt voor op de muur, maar ook voor bijvoorbeeld deuren, kasten en andere meubels. Zolang de ondergrond maar vlak en strak is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

interieursticker big butterflies xl 34 x 23cm van kek amsterdam 212x300 - Levensechte vlindersOver KEK Amsterdam
Vanuit een studio in het hart van onze hoofdstad ontwerpt het familiebedrijf KEK Amsterdam sinds 2010 de leukste spullen voor in huis. Verfrissend, eigenzinnig en nét even anders. Info: www.kekamsterdam.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress