Beauty

Lichaamshuid in topconditie

hannah Body Cream 500mlmg 110x300 - Lichaamshuid in topconditieProducten op basis van plantaardige oliën zijn anno 2015 mateloos populair voor het creëren én behouden van een mooie, soepele en vooral gezonde huid. De rijke bodyproducten van hannah® zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van intensief huidverbeterende, natuurlijke oliën van onder meer argan, macadamianoot en sojaboon. Ze maken de huid niet alleen fluweelzacht en soepel, maar ook opvallend stevig, weerbaar en veerkrachtig, klaar voor het nieuwe rokjesseizoen en de bikinitijd!

Oliën zijn niet voor niets zo geliefd in producten voor de huid. Variërend van sojaboonolie en arganolie tot aan diverse natuurlijke notenoliën, hebben deze gemeen dat ze afkomstig zijn uit 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijke bronnen. Plantaardige oliën hebben een hoge mate van affiniteit met de huid, omdat deze sterk overeenkomen met de van nature, huideigen oliën.

hannah Body Oil 500mlmg 110x300 - Lichaamshuid in topconditie

Natuurlijke oliën
De meeste plantaardige oliën bevatten een mix van hoogwaardige vetzuren en diverse antioxidanten, die de huid soepel en goed gehydrateerd houden en haar bovendien helpen beschermen tegen schade door UV-straling. Natuurlijke oliën bevatten bovendien werkstoffen die kalmerend en ontstekingsremmend werken. De producten van de hannah® Body-lijn bevatten onder andere een rijke mix van natuurlijke oliën, andere plantaardige extracten en intensief verstevigende werkstoffen, die zorgen dat de lichaamshuid in topconditie komt én langdurig blijft.

hannah Shower Treatment 500mlmg 121x300 - Lichaamshuid in topconditie

hannah® Shower Treatment
De rijke en intensief verzorgende formule van hannah® Shower Treatment (ca. € 39,50) is ontwikkeld op basis van sojaboonolie. Deze natuurlijke olie heeft de eigenschap om vocht te reguleren en de huid uitzonderlijk glad en zacht te maken. Omdat de formule dankzij deze plantaardige oliesoort heel rijk is aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt de huid tijdens het douchen verzacht en wordt het huidoppervlak voelbaar soepeler. De toevoeging van Calendula (Goudsbloem) stabiliseert de pH-waarde en werkt huidverzachtend. Deze werkstof heeft tevens antiseptische, ontstekingremmende en schimmelbestrijdende eigenschappen. Hierdoor krijgt de huid meer weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Al douchend wordt het huidoppervlak dankzij hannah® Shower Treatment fluweelzacht en soepel en voelt aangenaam fris aan.

hannah® Body Oil
In de formule van hannah® Body Oil (ca. € 42,00) is macadamia-olie als belangrijkste basis gecombineerd met arganolie. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet- en vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt. Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in olijfolie.

image007mg - Lichaamshuid in topconditie

hannah® Body Cream
De ultraromige samenstelling van hannah® Body Cream (ca. € 46,00) heeft, net als hannah® Body Oil, een basis van macadamia-olie. De toegevoegde sheabutter heeft anti-irriterende en anti-inflammatoire eigenschappen en een intensief voedende werking op de huid. Info: www.huidcoach.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress