Travel guides

Lief Leuk & Eigen

lief1 300x201 - Lief Leuk & EigenOp een gloednieuwe website presenteert Lief Leuk & Eigen de huidige, maar ook vier compleet nieuwe collecties geboortekaartjes: Little Dutch, Gribbeltje, Cécile Printemps en Hipster Sweet.
lief2 300x201 - Lief Leuk & Eigen
Little Dutch vertaalde de designs naar een mooie collectie stoere jongens- en zoete meisjeskaartjes in de stijl van de kinderkameraccessoires. Vanaf nu zijn ook de kaartjes van Gribbeltje uitsluitend bij Lief Leuk & Eigen verkrijgbaar. Danielle Frensch ontwerpt al jaren geboortekaartjes in een vrolijke herkenbare stijl. Voor de toekomst koos ze een exclusieve samenwerking met Lief Leuk & Eigen.
liefleukeneigen NL DRN Bakkum HR 002 201x300 - Lief Leuk & Eigen
Cécile Printemps
Een nieuwe lijn geboortekaartjes, ontworpen door Cécile Vrinten, onder meer bekend uit Happinez en Het Parool. Een collectie vol retro-kleuren met Scandinavische invloeden. Na een kennismaking via Etsy liet Lief Leuk & Eigen ook nog een eigentijdse collectie ontwerpen door de Amerikaanse vormgeefster Amanda Shoemaker van Shh! Maker Design.
liefleukeneigen NL DSC 0484 2 bewerktB - Lief Leuk & Eigen
Over Lief Leuk & Eigen
De nieuwe site van Lief Leuk & Eigen is overzichtelijk en tussen de ruim 800 kaartjes is altijd een geschikt geboortekaartje te vinden. Alle kaartjes zijn direct eenvoudig aan te passen naar eigen smaak. De eerste twee proefdrukken zijn gratis. De previews van de nieuwe kaartjes werden met groot enthousiasme ontvangen op de Negenmaandenbeurs. Info: www.liefleukeneigen.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress