Uitgaan

Liefde voor Sicilië

Tips van échte kenners:
De Opsiciliecard

Px187MTUyODM4MS0xLTg1MjM1NTYxNQ 300x201 - Liefde voor SiciliëVroeg in het nieuwe jaar zijn veel Nederlanders al druk in de weer met de voorbereidingen van hun zomervakantie. Die lijkt nog ver weg, maar met het boeken van een vlucht naar een pittoreske bestemming is het aftellen en daarmee de vakantiepret direct begonnen. Diegene die dit jaar Sicilië als vakantiebestemming heeft gekozen, kan nu op reis met de Opsiciliecard: een persoonlijke reisgids met de beste tips van échte Siciliëkenners voor de mooiste, nog niet ontdekte plekjes op Sicilië. Uit liefde voor Sicilië. 

Px187MTUyODM4MS0yLTE4MjA3NjM0MTM 300x199 - Liefde voor SiciliëVia het blog van de Opsiciliecard word je ingewijd in de cultuur en de sfeer van het Italiaanse eiland. Daar word je lekker gemaakt met een van de vele restaurants die deelnemen aan het concept, of je leest over de geschiedenis van een prachtig gebouw waar je vanaf dat moment naar toe móet! Ook wordt er informatie gegeven over allerlei (sportieve) activiteiten en festiviteiten.
Px187MTUyODM4MS0zLTk5Nzk3NjAxOA 195x300 - Liefde voor Sicilië
Navigatiefunctie
De Opsiciliecard beschikt over een slimme navigatiefunctie. Hiermee navigeer je moeiteloos naar alle deelnemers via een simpele knop op je smartphone. Wanneer je in het buitenland je telefoon zo min mogelijk aan wilt hebben staan, is het nu ook mogelijk om de bestanden met de exacte locaties te downloaden voor TomTom en Garmin. Een ander voordeel is dat alle deelnemers je geregeld trakteren op typisch Siciliaanse lekkernijen of voordeel bieden bij excursies en entreekaarten. bed & breakfasts en hotels verwelkomen cardhouders graag met een authentieke attentie als een lekkernij of een mooie fles wijn.
Px187MTUyODM4MS00LTIwMDA4NDcxMzImg 300x200 - Liefde voor Sicilië

Activiteiten en workshops
Met de Opsiciliecard ben je meteen op de hoogte van exclusieve, toeristische informatie over allerhande activiteiten en workshops op het eiland. Culinaire fijnproevers wordt de weg gewezen naar bijzonder sfeervolle restaurants. Info: http://onsicilycard.com/blog/de-opsiciliecard/van-vouchers-tot-card
Px187MTUyODM4MS01LTEzMTc5NzU4NTU 300x201 - Liefde voor Sicilië

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress