Fashion

Live, Life, Love, Livera

livera1mg 200x300 - Live, Life, Love, LiveraBekende topmerken, evenals een eigen huismerk lingerie, nachtmode en badmode; Livera is de enige bodyfashionketen in Nederland waar je dat vindt. Verleidelijk, warm en sensueel of juist fris, luchtig of elegant… Live, Life, Love, Livera is waar het in deze collectie omgaat.

livera2g 200x300 - Live, Life, Love, LiveraDit seizoen gaan we voor op-en-top vrouwelijk. Combineer verleidelijk kant met een romantische print. Luxe materialen als kant en glansstoffen gaan samen met kleine roosprintjes en zachte materialen. Lingerie in pastel terra en nightwear in bloemdesigns… sweet like roses. Daarop aansluitend is de collectie fris, licht en nonchalant net als de lente… De kleuren zijn onschuldig lief maar desalniettemin erg vrouwelijk door de kenmerkende fifties touch. Wat terug te zien is in het kleur- en stijlgebruik van de lingerie en bijpassende nachtmode. Wake up and smell the flowers! Info: www.livera.nl
livera3mg 200x300 - Live, Life, Love, Livera
Let your spirit free.
Rondtrekkende nomaden, wapperende haren in de wind… De sfeer, kleuren en beleving van de woestijn is terug te zien in deze collectie. Luchtig, vrolijk en zomers. Grafische miniprints, haremachtige broeken, het grootste deel van deze nachtmode draag je ook gewoon overdag. Warm oranje setjes, nonchalante turquoise slip dresses en taupe lounge wear. Let your spirit free.
livera6mg 200x300 - Live, Life, Love, Livera
Luxe & comfortabel
Geraffineerd, vrouwelijk en uiterst luxe. Zo zou elke vrouw zich iedere dag moeten voelen. Deze weelderige nightwear helpt daar een handje aan mee. Fijne materialen en kanten details geven dit thema een rijke look. De items zijn luxe in hun eenvoud en bovenal zeer comfortabel, thuis of zelfs tijdens een yoga les. Cover yourself in luxury.
livera7mg 200x300 - Live, Life, Love, Livera
Tropische verassingen
Fuchsia roze, felgroen en vurig oranje, voel je de zomer al opkomen? Prints van tropische verrassingen als ananassen, fladderende vlinders en fleurige bloemen. Lingerie, slaapsetjes maar ook shortjes en T-shirts die je doen denken aan de zomer. Take me to the sun.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress