Marcy Goes Green Make your home your own

Lof oogsten uit eigen moestuin

Pokon Moestuin 01 WEB marcelineke 300x225 - Lof oogsten uit eigen moestuinIk ben het al jaren van plan maar dit jaar moet het dan eindelijk gebeuren: ik ga mijn eigen moestuin aanleggen. Toevallig maakt Pokon het nu dan ook lekker makkelijk. Ik hoef maar een houten moestuinbak in elkaar te zetten, te vullen met de speciale Mix voor je Moestuinbak en in een handomdraai heb ik daarmee een duurzaam en biologisch moestuintje. Nu alleen nog kruiden en groenten zaaien en water geven, zodat ik over een paar maanden hopelijk lof uit mijn eigen moestuin oogst.

Pokon Moestuin 03 WEB marcelineke 300x268 - Lof oogsten uit eigen moestuin

Waarom is die Mix voor je Moestuinbak zo fijn? Omdat het een uniek mengsel is van biologische grond en andere natuurlijke ingrediënten, die een actief bodemleven stimuleren. De planten kunnen zich daardoor zowel boven- als ondergronds goed ontwikkelen. Door de aanwezige compost en (biologische) voedingstoffen krijgen ze extra kracht en dat resulteert in een rijke oogst.

Pokon Moestuin 07 WEB marcelineke 221x300 - Lof oogsten uit eigen moestuin

Mini-moestuin

Pokon levert ook een bijna kant-en-klare moestuinbak (120x120x20 cm), van hoogwaardig larikshout (met FSC keurmerk) en voorzien van extra verstevigde hoeken. Het bouwpakket is eenvoudig en snel in elkaar te schroeven. Een antiworteldoek (inbegrepen) op de bodem zorgt dat we geen last krijgen van onkruid. Dat kan toch niet mislukken, zou je denken?

 

www.pokon.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress