Jewelery

LOVY vangt herinneringen

Lovy NL symbols14mg 300x225 - LOVY vangt herinneringenLOVY breidt haar assortiment sieraden uit met een nieuwe collectie: Symbols. Een lijn bestaande uit armbanden en kettingen die gepersonaliseerd worden met zilveren bedels met symbolen, teksten en namen. De collectie van LOVY geeft steun, kracht en herinneren je aan passies en dromen.
Lovy NL symbols13mg 300x186 - LOVY vangt herinneringen
De sieraden in de collectie Symbols zijn gemaakt van sterling zilver, afgewisseld met leer en edelstenen. Zo zijn er wrap-, edelsteen- en schakelarmbanden. De quotekettingen, in verschillende lengtes, kunnen met een tekst naar wens gemaakt worden. Vereeuwig bijvoorbeeld een favoriete uitspraak, een stukje van een bijzondere songtekst of de namen van geliefden. Ieder sieraad wordt op bestelling en met de hand gemaakt, waardoor er geen twee hetzelfde zijn. Mooi om los te dragen en goed te combineren.
Lovy NL symbols9mg 300x210 - LOVY vangt herinneringen
Liefde en geluk
LOVY biedt een keuze uit meer dan vijftig symbolen die met een hamer en metaalstempel op zilveren bedels worden gestempeld. Hiermee kunnen de sieraden verder verrijkt worden. De symbolen hebben onder meer te maken met liefde, spiritualiteit en geluk. Zo wordt het een echt statement-sieraad, dat toont wie je bent en waar je voor staat. De bedels zijn ook los verkrijgbaar, om ze aan andere sieraden toe te voegen.
Lovy NL symbols6mg 300x200 - LOVY vangt herinneringen
Herinneringen, wensen en dromen
LOVY vangt herinneringen. Iedereen heeft immers een eigen verhaal, met mooie en mindere momenten. Laura van den Brink verwerkt iemands herinneringen, wensen én dromen tot een handgemaakt, authentiek sieraad. Dit doet ze sinds 2009 onder de naam LOVY. Haar fascinatie voor symbolen en de voorliefde voor tijdloze ontwerpen lopen als een rode draad door haar collecties. Info: www.lovy.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress