Beauty Food

Luxe eco huidverzorging en superfoods

amanprana alana make up reiniger n gezichtsserummg 300x225 - Luxe eco huidverzorging en superfoodsYaviva, de groothandel in biologische, verantwoorde en duurzame cosmetica is nu ook distributeur van Amanprana. Dit vernieuwende merk biedt luxe eco huidverzorging en superfoods: pure, natuurlijke producten die minimaal bewerkt zijn en die het lichaam op een zachte, serene wijze verzorgen en versterken.
amanprana bio scrub vanilla 216x300 - Luxe eco huidverzorging en superfoods
‘Wat je niet kunt eten, doe je ook niet op de huid’, luidt een van de slogans van het biologische merk Amanprana. De oprichters zijn van mening dat voeding een medicijn kan zijn. Amanprana is beroemd om zijn natuurlijke kokosolie en andere culinaire oliën en biedt daarnaast een bijzondere collectie premium superfoods en huidverzorgingsproducten.
amanprana gula java blocs kokosbloesem suikerklontjes 300x120 - Luxe eco huidverzorging en superfoods
Feest voor de huid, wellness voor de ‘ik’
Amanprana is een samenvoeging van Aman, dat in het Sanskriet ‘vrede’ of ‘rust’ betekent en Prana, dat verwijst naar levenskracht. De olifant, die symbool staat voor dit vernieuwende merk, symboliseert een zachtaardige kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Amanprana biedt een lijn producten die de levenskracht op een serene wijze ondersteunen en versterken. Zonder het lichaam en de geest geweld aan te doen. De producten van Amanprana zijn zacht en zonder excessen.
amanprana orac botanico mild superfood 300x140 - Luxe eco huidverzorging en superfoods
Biologisch, vegan én eetbaar
Alle producten van Amanprana zijn biologisch, plantaardig en eetbaar. De producten zijn zo min mogelijk bewerkt en er worden geen isolaten gebruikt. Zo wordt er bijvoorbeeld geen geïsoleerde vitamine E toegevoegd, maar worden natuurlijke vitamine E bronnen zoals rode palmolie en tarwekiemolie gebruikt. Ook de verpakking is ecologisch. In plaats van plastic kiest Amanprana voor glazen verpakkingen. Waar mogelijk worden deze voorzien van ecologisch papier, bedrukt met plantaardige inkt. Amanprana zorgt niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het milieu.
amanprana shangri la eeuwige jeugd orac serum 300x233 - Luxe eco huidverzorging en superfoods
Over Yaviva
Van huid- en haarverzorging tot mondhygiëne en make-up, Yaviva heeft dé grote merken op het gebied van eco-cosmetica in haar portefeuille. Denk hierbij aan merken als Tasty Skincare, Boho Cosmetics, Indemne en Santaverde. De producten van Amanprana zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkels SoloBioMooi en Bio Amable. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de producten van Amanprana en/of andere merken kunnen vrijblijvend contact opnemen. Info: www.yaviva.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress