Beauty

Luxe mammageschenken

image001 - Luxe mammageschenkenDe eerste Moederdag is voor vrouwen een speciaal moment. Daar hoort een bijzonder cadeau bij. Maar soms is het kindje nog te klein om een knutselwerkje te maken. De biologische verzorgingsproducten van Earth Mama Angel Baby vormen de perfecte luxe mammageschenken voor elke zwangere vrouw en elke nieuwe moeder. Deze 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijke producten geven vrouwen die verzorging waar ze in deze levensfase behoefte aan hebben.

De verzorgingsproducten van Earth Mama Angel Baby zijn met recht een geschenk uit de hemel. Dit bijzondere merk biedt een reeks biologische verzorgingsproducten op basis van kruiden. Perfect om moeders en baby’s te ondersteunen tijdens zwangerschap, borstvoeding, algemene verzorging en herstel na de bevalling. Voor mama’s (to be) bevat de productlijn onder andere een Happy Mama Spray, een Natural Stretch Oil tegen zwangerschapsstriemen en diverse soorten biologische thee. Door de subtiele geur zijn deze producten uitermate geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.
image010 300x106 - Luxe mammageschenken
Cadeauset
Ook is er een cadeauset, speciaal samengesteld om vrouwen te ondersteunen tijdens hun zwangerschap. Deze combinatie van heerlijke verzorgingsproducten en thee is geweldig om te geven en te krijgen. Alle producten van Earth Mama Angel Baby zijn 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijk en zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde kruiden en oliën. Ze zijn geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. Bijzonder detail is dat niet alleen de producten milieuvriendelijk zijn, maar ook de verpakking. Deze is volledig recyclebaar.

Nohèm laat elke moeder, jong en oud, stralen
Vrijwel elke vrouw wordt blij van luxe verzorgingsproducten, zeker als deze niet alleen goed zijn voor de huid, maar ook voor het milieu. Nohèm is zo’n merk dat geweldige biologische beauty – en spa producten produceert. Denk aan fijne crèmes voor gezicht en lichaam, maskers, serums, anti-ageing producten en scrubs. Elk ingrediënt is biologisch geproduceerd en wordt fair trade ingekocht. Nohèm heeft twee bijzondere Spa collecties: De Asian Spa Collection en de Africa Spa Collection. Cadeausets met luxe verzorgingsproducten, verpakt in een mooie tas van biologisch katoen. Heel geschikt om cadeau te geven met Moederdag. Moeders genieten hiermee van een internationale wellness beleving, gewoon in hun eigen badkamer.

image022 - Luxe mammageschenkenOver Heavenly Pure
Heavenly Pure heeft uitsluitend biologische en natuurlijke verzorgingsproducten, afkomstig uit de hele wereld. Bij het selecteren staan luxe en kwaliteit voorop. Bijna alle producten zijn geschikt voor veganisten en geen enkel product is op dieren getest. Heavenly Pure introduceerde verschillende internationale beautymerken in Nederland, waaronder ook Earth Mama Angel Baby en Nohèm. Info: www.heavenlypure.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress