Beauty

Luxueuze, biologische make-up

luxueuze biologische make up van nvey eco 1mg 200x300 - Luxueuze, biologische make-upLuxueuze, biologische make-up van topkwaliteit. Dat is NVEY ECO. Deze make-up is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar via Yaviva: dé groothandel in biologische, verantwoorde en eco cosmetica.
luxueuze biologische make up van nvey ecomg 300x200 - Luxueuze, biologische make-up
NVEY, afgeleid van het Engelse ‘envy’ betekent benijden, of jaloers zijn op. Want dat is precies wat er gebeurt met de vrouwen die de luxe, biologische make-up van dit Australische merk dragen. NVEY ECO maakt biologisch gecertificeerde make-up die fashion en natuur op een perfecte manier combineert. De lijn bestaat uit luxueuze producten, gemaakt van de beste ingrediënten en zijn geweldig in het gebruik.
nvey eco creme deluxe flawless foundation nudemg 300x200 - Luxueuze, biologische make-up
Duurzaam
NVEY ECO richt zich op de veeleisende consument die op zoek is naar een duurzame levensstijl. Het assortiment is breed: van foundations, lipsticks en eyeliners tot kwasten om de make-up zo aan te brengen dat deze de hele dag mooi blijft. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige pigmenten die elke vrouw laat stralen. De producten zijn niet alleen geweldig voor de gebruiker, maar ook voor onze planeet.
nvey eco make up mascara blackmg 200x300 - Luxueuze, biologische make-up
Biologische make-up
NVEY ECO is het eerste luxe cosmeticalabel dat 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} biologisch gecertificeerd is volgens de strenge richtlijnen van NATRUE. De producten doen absoluut niet onder voor de topmerken in de reguliere make-up. Maar het grote voordeel is dat NVEY ECO volledig biologisch is. Dit merk laat zien dat biologisch of natuurlijk geen synoniemen zijn voor saaie kleuren en slechte kwaliteit. Bij het produceren van de NVEY ECO producten worden geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren gebruikt, maar uitsluitend biologische ingrediënten zoals bijvoorbeeld bijenwas, rozenblad- of jojoba-olie. Ook voor de samenstelling van de kleuren worden uitsluitend natuurlijke pigmenten gebruikt. En als vanzelfsprekend wordt de make-up niet op dieren getest! De make-up van NVEY ECO is onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi en salon / (web)winkel Indisha.
nvey eco make up oogschaduw rose gold 168mg 300x200 - Luxueuze, biologische make-up
Over Yaviva
Van huid- en haarverzorging tot mondhygiëne en make-up, Yaviva heeft dé grote merken op het gebied van eco-cosmetica in haar portefeuille. Yaviva heeft veel kennis van de markt, traint personeel op verzoek en verzorgt indien gewenst internet workshops. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de luxueuze, biologische make-up van NVEY ECO kunnen vrijblijvend contact opnemen. Andere merken die Yaviva vertegenwoordigt zijn Boho Cosmetics, Santaverde, Benecos, Lovea, Tasty Skincare, Amanprana, Lavera en Indemne. Info: www.yaviva.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress