Cooking in a great kitchen!

Magnetisch messenblok

zwillingmessenblok marcelineke 225x300 - Magnetisch messenblokEen smakelijke keuken is één, een slimme en snelle keuken twee. Met deze slimme snijplanken en een magnetisch messenblok heb je altijd alles bij de hand. Ontdek de nieuwe keukenaccessoires voor het najaar.

Ze zijn robuust, sterk en stabiel, deze nieuwe magnetische messenblokken van Zwilling J.A. Henckels. Door de onzichtbaar ingewerkte magneten, zijn je messen altijd gebruiksklaar en berg je ze even snel weer op. Zo voorkom je dat lemmeten in een lade over elkaar heen schuiven en beschadigd raken.

Ruimte
Bovendien geven deze flexibele messenblokken van beukenhout (ca. € 99,95) je alle ruimte. Er zijn geen vaste plaatsen voor de verschillende messen, waardoor je zelf overzichtelijk kunt organiseren. Ook kun je dit blok op meerdere manieren plaatsen, afhankelijk van de plaats op je werkblad of wat je zelf het meest praktisch vindt.
zwillingsnijplank marcelineke 216x300 - Magnetisch messenblok
Stijlvolle snijplanken
Groenten snijden? Kruiden fijnhakken? Of hapjes serveren? Een snijplank is onmisbaar in de keuken. Met deze van Zwilling J.A. Henckels haal je een handig, stijlvol én duurzaam exemplaar in huis. Want beukenhout is een hernieuwbare grondstof met een uitstekende ecologische balans. De snijplanken (v.a. ca. € 59,95) – verkrijgbaar in geoliede of thermisch behandeld beuken – zijn trouwens ideaal voor je messen doordat ze het snijvlak optimaal beschermen.

Andere troeven zijn het gemak in onderhoud – regelmatig oliën en je plank ziet eruit als nieuw – en de grootte van het oppervlak, 60 cm breed. Zo creëer je een extra groot werkblad en kun je je gesneden groenten of andere ingrediënten laten liggen zonder dat dit je werkruimte verkleind.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress