Cocktails & more Food Wanna eat out?

MaMa Kelly: dé urban hotspot

Keuken MaMa Kelly LRmg 300x200 - MaMa Kelly: dé urban hotspotMaMa Kelly: dé urban hotspot. Voor het eerst heeft Den Haag een prachtige industriële horecagelegenheid. Het oude Ketelhuis, naast de creatieve Caballero fabriek, is omgetoverd in een geweldig all day horeca-concept. Koffie van een barista, taarten uit eigen bakkerij, heerlijke lunches, pure diners en gezellige borrels. Alles is mogelijk bij MaMa Kelly. IJsbrant Wilbrenninck (keuken), David Trampe (bar), Stefan Coster (barista) en Rein Rambaldo (conceptmaker en eigenaar van De Horeca Fabriek) vormen het creatieve team van deze prachtige locatie.

MaMa Kelly is allesbehalve ingewikkeld. De menukaart laat zich het beste omschrijven als kip óf kreeft. Natuurlijk zijn er meer gerechten, zoals een paar heerlijke steaks of een mooie vegetarische risotto. Maar alles is puur, van leverancier tot aan bereidingswijze. MaMa Kelly werkt met een twee meter lange houtskoolgrill en authentieke leveranciers zoals Vanmenno en Barandt & Levie.
MaMa Kelly LRmg 200x300 - MaMa Kelly: dé urban hotspot
Gastvrij
Of je nu voor een kop koffie met een heerlijk stuk taart komt, een lekkere lunch met stevige broodjes, een borrel of een diner, iedereen is altijd welkom. Voor een snelle meeting tot aan een intiem diner met zijn tweeën of met een vriendenclub. Gastvrijheid hoort in al haar facetten bij MaMa Kelly.

She’s got the look…
Het industriële pand heeft de afgelopen maanden een enorme metamorfose ondergaan, met behoud van de authenticiteit. Zo zijn de ketels en de hoogte van het voormalig Ketelhuis nog aanwezig. Het interieur laat zich het best omschrijven als industrieel, design & urban. De enorme open keuken geeft iedere gast letterlijk een kijkje in de keuken. Comfortabele banken, stoere barkrukken, strakke tafels en geweldige lampen maken dat MaMa Kelly naast haar gastvrijheid en culinaire belevenis ook the looks heeft. Info: www.mama-kelly.nl of www.facebook.com/mamakellydenhaag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress