Food Recipes

Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Vrieze Streekmolen logo 02mg 300x200 - Mathijs Maaltijdbox“Een droom komt uit”, jubelt TV-kok Mathijs Vrieze. “Wekelijks krijg ik berichten van mensen die naar aanleiding van mijn kookboeken of kookprogramma’s weer geïnspireerd worden om lekker te koken. Met Mathijs Maaltijdbox kan ik heel Nederland elke week mijn recepten laten proeven. Dat is toch de droom van iedere kok!”
MV couscous met gedroogde vruchten amg 200x300 - Mathijs Maaltijdbox
“Nederlanders houden van lekker eten, alleen is de voorbereiding van het koken vaak een struikelblok: waar vind ik een lekker recept, waar haal ik de goede en verse ingrediënten vandaan en hoe vind ik de tijd om dit allemaal te maken? Met Mathijs Maaltijdbox wil ik heel Nederland weer gemakkelijk en lekker laten koken, in 30 minuten op tafel. Weg met de smaakloze ongezonde pakjes, zakjes en magnetronmaaltijden!”
MV Spaghetti a la carbonara amg 200x300 - Mathijs Maaltijdbox
Hollandse jongen
“Als echte Hollandse jongen probeer ik de pure Hollandse smaken te combineren met een internationale of verrassende twist en zorg ik ervoor dat je altijd gevarieerd eet. Dus nu kan ik iedere week Nederland verrassen met nieuwe maaltijdrecepten, die in 30 minuten op tafel staan.”

Gezond en lekker eten
“Ik ben in contact gekomen met twee ondernemers (red. Malcolm Burg en David Boven van het bedrijf Streekmolen) die deze passie voor gezond en lekker eten delen en mijn droom laten uitkomen. Zij runnen een groot deel van het bedrijf zodat ik me kan concentreren op wat ik echt leuk vind: koken voor heel Nederland! Ik maak de recepten, hou goed in de gaten waar de ingrediënten vandaan komen en dat ze vers worden aangeboden. Want dat is natuurlijk wel smaakbepalend.”
01 Mathijs Vrieze 002mg 200x300 - Mathijs Maaltijdbox
Over Mathijs Vrieze
Mathijs Vrieze heeft al ruim een half miljoen kookboeken verkocht waarin hij zijn recepten bundelde. Als tv-kok zette hij zich begin van dit tv seizoen in om basisschoolkinderen en hun ouders te helpen met een gezondere leefstijl in het RTL Telekids programma Totally Fit Kidz. Mathijs is een graag geziene gast bij Editie NL en was eerder te bewonderen in programma’s als Eten & Daten, Puur Smaak, 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} NL TV en 4ME. Info: www.mathijsmaaltijdbox.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress