Nederland telt slechts twee vrouwelijke meesterkoks en Angélique Schmeinck is er daar een van. Nu opent Angélique haar eigen Smaakatelier, waar zij één weekend per maand gasten ontvangt voor een onvergetelijke avondvullende Smaakexpeditie.
In een prachtig herenhuis in hartje Velp biedt Angélique met haar Smaakatelier een combinatie van een atelier, keuken en galerie voor culinaire fotografie. Het Smaakatelier is een intiem ‘restaurant ‘ zonder menukaart. Het enige dat je zeker weet, is dat je eet en drinkt op sterrenniveau en dat je een onvergetelijke ervaring opdoet. Eens per maand organiseert Angélique hier Smaakexpedities, waarbij je met maximaal twintig personen op smaakavontuur gaat. Tijdens deze avondvullende reis ervaar je nieuwe smaken, proef en zie je kunst, maak je nieuwe smaakvrienden en onvergetelijke herinneringen.
Culisofie
in het Smaakatelier staan kunst en ambacht samen op het vuur. Het is een culinaire vrijplaats waar durf, ervaring, vernieuwing en verfijning samenkomen terwijl Angélique haar gasten meevoert in de culisofie: de wijsheid van de keuken.