Jewelery

Mini Sweety Aqua

BIGLI marcelineke 300x248 - Mini Sweety AquaToegegeven, ze zijn nogal aan de prijs, maar dan heb je wel een sieraad voor het leven. Mini Sweety Aqua van het Belgische juwelenmerk BIGLI is een nieuwe collectie sieraden met watertinten als marine- en kobaltblauw, turkoois en smaragdgroen. De kleurrijke ringen, hangertjes en oorhangers schitteren op elk moment van de dag. Voor een persoonlijke mix & match kunnen de ringen (v.a. ca. € 1.280,-) niet alleen apart, maar ook per twee of drie gedragen worden.
BIGLI 2 marcelineke 239x300 - Mini Sweety Aqua
De elegante sieraden, in rosé goud, zijn bezet met fonkelende diamanten en gekleurde edelstenen. Hierdoor rivaliseren de ringen met elkaar. Tegelijkertijd bekoren ze door de zijdezachte texturen en verrassende vormen. BIGLI weet ook nu weer te verrassen met een speelse sieradencollectie.
BIGLI 3 marcelineke 241x300 - Mini Sweety Aqua

Nieuwe generatie juwelen
BIGLI is in 1998 opgericht door Laurence Aerens en haar man Thierry Spitaels. De juwelen worden door het Belgische echtpaar samen ontworpen. De stijl van BIGLI kenmerkt zich door moderne, tijdloze creaties in 18-karaat goud en het gebruik van diamanten en kleurrijke stenen met warme kleuren. Info: www.bigli.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress