Beauty Travel

Mini’s voor onderweg

image008mg 300x193 - Mini’s voor onderwegTreacle Moon™, de vrolijke bad- en douchesensatie uit Engeland, breidt haar collectie uit met twee onweerstaanbare nieuwe varianten Bath & Shower Gel (ca. 4,95) en twee handige mini’s voor onderweg: een Bath & Shower Gel en een Bodylotion in een handige sprayflacon. De intens kleurrijke producten staan symbool voor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad- & doucheplezier!
Treacle Moon Bath and Shower Gel one ginger morning minimg 161x300 - Mini’s voor onderweg
Treacle Moon™ voegt een unieke collectie toe aan het schap van de supermarkt. De producten zijn leuk voor in je eigen badkamer. De vrolijke flacons vormen echter ook een origineel ‘succes verzekerd’-cadeautje voor een ander. De twee nieuwste geuren Bath & Shower Gel en twee nieuwe mini’s mogen niet ontbreken in de verzameling van echte Treacle Moon™-fans!
Treacle Moon Bath and Shower Gel the honeycomb secretmg 171x300 - Mini’s voor onderweg
Warm Apple Pie Hugs Bath & Shower Gel
De geur van verse warme appeltaart is er één waarvan je gaat watertanden. De nieuwe Treacle Moon™ Bath & Shower Gel Warm Apple Pie Hugs brengt direct heerlijke herinneringen naar boven van een gezellige, warme keuken overgoten door speels zonlicht, waar in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden. Met het rijke schuim van deze nieuwe variant bad- en douchegel hul je jezelf in deze onweerstaanbare geurbeleving… gewoonweg om op te eten!
Treacle Moon Bath and Shower Gel warm apple pie hugsmg 182x300 - Mini’s voor onderweg
The Honeycomb Secret Bath & Shower Gel
“Let me tell you about the birds and the bees and the flowers and the trees”… Dit bekende, vrolijke liedje past perfect bij de geurbeleving van de nieuwe Treacle Moon™ Bath & Shower Gel The Honeycomb Secret. Hul je met deze verrukkelijke bad- en douchegel in de fluweelzachte geur van pure honing, verzameld door bijen uit de kelken van talloze vrolijke lente- en zomerbloemen!

Treacle Moon mini’s
Handig voor onderweg in je handtas, tijdens een weekendje weg of straks op vakantie zijn de mini’s van Treacle Moon™. De nieuwe Treacle Moon™ mini Bodylotion The Raspberry Kiss (ca. € 1,00) in een handige sprayflacon van 60 ml hult je huid in de sprankelende geur van verse, sappige frambozen. Deze sprankelende bodylotion heeft niet alleen een heerlijke geur, maar tevens intensief verzorgende eigenschappen voor de lichaamshuid. De formule trekt snel in, zonder een vetspoortje achter te laten en zorgt onmiddellijk voor een fluweelzachte huid. De Treacle Moon™ mini bodylotion is vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. De nieuwe Treacle Moon Mini Bath & Shower Gel One Ginger Morning (ca. € 1,00) op basis van de geur van tintelfrisse gember, zorgt elke dag opnieuw voor een verkwikkend “hallo word wakker”-moment tijdens het baden of douchen! Info: www.treaclemoon.nl en https://www.facebook.com/treaclemoonnederland

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress