Gadgets Travel

Mobiel kantoor

Leitz Complete Smart Traveller laptoptas openmg 300x300 - Mobiel kantoorWe werken allang niet meer van 9 tot 5 op kantoor, maar geregeld ook vanuit huis of onderweg. Bovendien wordt er steeds vaker en langer gereisd. Van forenzen tussen huis en kantoor tot een zakenreis. Een mobiel kantoor biedt dus uitkomst. Immers, met je laptop, smartphone en tablet binnen handbereik kun je overal en altijd aan de slag. Met de nieuwe Complete Smart Traveller range heeft Leitz een serie slimme producten (v.a. ca. € 97,50) speciaal voor zakelijke reizigers ontwikkeld. Zoals een laptoptas met 18 handige opbergvakken, waarin je al je mobiele apparaten, accessoires en andere benodigdheden voor onderweg veilig en overzichtelijk kunt opbergen.
Leitz Complete Smart Traveller detail soft fleecemg - Mobiel kantoor
De Leitz Complete Smart Traveller laptoptas geeft via een slim opbergsysteem snel toegang tot je smartphone, e-reader en zelfs paspoort en pennen. Naast een vak voor de laptop beschikt de tas ook over een met fleece gevoerd vak voor je tablet en doorzichtige opbergvakken waarin kabels, adapters en kleine accessoires kunnen worden opgeborgen.

Geheim telefoonvakje
Natuurlijk is er ook gedacht aan een apart vakje voor drinkfles of paraplu en heeft de tas een geïntegreerd reinigingsdoekje en sleutelhouder. Er is zelfs een geheim telefoonvakje met geïntegreerde koptelefoonaansluiting. Voor de zakelijke reizigers die graag hun handen vrij hebben, is de laptoptas ook in een lichtgewicht rugzakversie verkrijgbaar. Voorzien van geventileerde rug, trolleybevestiging en met een apart vakje aan de voorzijde dat snel toegang geeft tot je telefoon of zonnebril.
Leitz Complete Smart Traveller laptoptasmg 300x300 - Mobiel kantoor
Internationale designawards
De Leitz Complete Smart Traveller laptoptassen zijn niet alleen slim en comfortabel, maar ze mogen zeker ook gezien worden, dankzij hun design dat functionaliteit en stijl combineert. Zo heeft de serie inmiddels al twee internationale design prijzen in de wacht gesleept: zowel de prestigieuze Red Dot Award 2015 als de iF Design Award 2015. Info: www.leitz.com/complete

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress