Gadgets

Mobiel printen met Leitz

leitz1 300x212 - Mobiel printen met LeitzMet de komst van de Leitz Icon labelprinter zijn kabels, een pc en zelfs een stopcontact niet langer nodig om te kunnen printen. Alleen je smartphone of tablet en natuurlijk de Icon. Deze slimme labelprinter wordt namelijk draadloos aangestuurd via een app, zodat je via je iPhone, smartphone, tablet of iPad printopdrachten kunt geven. En dankzij de externe batterij kun je de hele dag aan de slag zonder dat je een oplaadpunt nodig hebt. Dat is pas écht mobiel printen met Leitz, waar je maar wil!
leitz3 99x300 - Mobiel printen met Leitz
Bij de Leitz Icon (v.a. ca. € 189,00) staan flexibiliteit, mobiliteit en gebruiksgemak voorop. Dankzij zijn kleine formaat, het slimme design met daarin een verborgen handgreep en zijn brede compatibiliteit neem je de Icon eenvoudig overal naartoe om te printen wat en waar je maar wilt. Of je nu gaat om barcodes in het externe magazijn, een grote mailing moet versturen op kantoor of naambadges tijdens een congres: de Icon kan het allemaal. Je maakt eenvoudig verbinding met je Icon via USB, wifi of een netwerk en hij is compatible met Mac, Windows en iOS. Met de gratis app voor zowel Apple als Android kun je de printer aansturen met je smartphone, tablet, laptop of pc, net wat je op dat moment voor handen hebt.
leitz2 288x300 - Mobiel printen met Leitz
Papier, plastic en karton
De Icon kan vrijwel alles printen: op papier, plastic of karton en op een formaat van 28mm tot meer dan 2,5 meter lang en tot 88mm breed. Je kiest de labelsoort die je nodig hebt uit het uitgebreide assortiment ‘plug & play’ cartridges, stopt deze in de printer en je kunt gelijk aan de slag. En als je daarna een ander materiaal of labelbreedte wilt, vervang je de cartridge heel eenvoudig en kun je meteen weer verder printen. De snelheid is ongeëvenaard, de Leitz Icon print tot wel 200 labels per minuut. Het ingebouwde snijmes snijdt de labels af waar jij dat wilt, zodat je per cartridge diverse formaten labels kunt printen. Bovendien beschikt de Icon over een intelligent cartridgesysteem, zodat de Icon altijd precies weet wat voor soort cartridge erin zit en wat de status van het label is, dus hoeveel er nog mee geprint kan worden. Kortom, optimale flexibiliteit en gebruiksgemak! Info: www.leitz.com/icon

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress