Accessories Fashion

Modern Poetry

Roeckl FS15 01mg 225x300 - Modern PoetryVoor lente/zomer 2015 heeft Roeckl zich laten inspireren door een thema dat gevoelens en waarnemingen op een fantasie- en stijlvolle manier overbrengt: Modern Poetry. Daarbij werd gespeeld met exotische flora en fauna.
Roeckl FS15 03mg 300x225 - Modern Poetry
Vol charme interpreteert Roeckl de wereld van prachtige vogels en plaatst bijvoorbeeld de kolibrie in het daglicht. Steeds weer duiken klassieke elementen op, met name bij het ambachtelijk bewerkte leer van de fijne tassen en handschoenen. Grafische prints met verloopeffecten geven de zijden doeken een poëtisch tintje en vormen de perfecte aanvulling op de zachte haptiek van de hoogwaardige stoffen. Binnen het thema Modern Poetry zijn er drie lijnen:
Roeckl FS15 05mg 225x300 - Modern Poetry
Emotional
De lijn Emotional is een vrouwelijke interpretatie die de zintuigen prikkelt en speels en verleidelijk is. Het kleurenpalet, dat varieert van Zartrosa Blush en Raspberry Pink tot elegante, warme roodtinten, past daar perfect bij.
Roeckl FS15 07mg 225x300 - Modern Poetry
Logical
Logical staat voor een moderne, luchtige enscenering: de vrij koele kleurnuances van een heldere wolkenhemel spelen met zomerse blauwtinten. De focus ligt, behalve op klassiek navy, zwart en wit, op de trendkleur jeansblauw.

Natural
Het diepe groen van de agave is de highlight van de tropische Natural kleurenwereld. Het vormt de passende aanvulling op de ietwat sobere casual- en basickleuren als Linen en Saddlebrown.
Roeckl FS15 10mg 225x300 - Modern Poetry
Over Roeckl
Modern, open, creatief, levendig, dicht op actuele trends – dat is één kant van Roeckl. Maar het merk heeft nog een indrukwekkende zijde: 175 jaar ambachtelijke ervaring, hoogwaardige kwaliteit en ononderbroken familietraditie. Sinds 1839 legt Roeckl zich toe op de ambachtelijke productie van fijne leren handschoenen en stijlvolle accessoires. Daarnaast heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid met elegante tassen en verfijnde, modieuze zijden doeken. Info: www.roeckl.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress