Fashion

Modieuze UV-werende kleding

cabana life coastal coral uv werende tankini top en broekje 1 214x300 - Modieuze UV-werende kledingVeel moeders zijn geneigd alleen hun kinderen goed te beschermen als de zon schijnt. Ze smeren met een hoge factor en trekken hun kleintjes modieuze UV-werende kleding aan. Maar met de komst van het merk Cabana Life bij UV-Fashions, heeft geen enkele vrouw nog een excuus om zichzelf te vergeten. Iedere huid verdient namelijk de beste bescherming!
cabana life maldives uv werende tankini top 1 209x300 - Modieuze UV-werende kleding
Van sportieve top en hippe zwemshort tot sexy jurkje: Cabana Life heeft het allemaal. Want naast het feit dat het 98{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} van de schadelijke UVA en UVB straling tegenhoudt, moet het er natuurlijk ook leuk uitzien! Cabana Life is ontwikkeld door Melissa Papock, een New Yorkse die door toedoen van de zon op haar 26ste een melanoom kreeg, de dodelijkste vorm van huidkanker. Zij ontwerpt UV-werende kleding voor jongens, meisjes en vrouwen. Haar merk wordt inmiddels gedragen door diverse beroemdheden, waaronder Madonna, Gwyneth Paltrow, Marcia Gay Harden, Jack Black en Lisa Kudrow.
coolibar uv werend skort broekje rokje dames sea glass.png 200x300 - Modieuze UV-werende kleding
UV-Fashions heeft dit mooie merk naar Nederland gehaald en verkoopt de damescollectie van Cabana Life. Zwemrokjes, bikini’s, tops, tankini’s: de collectie biedt voor elk wat wils. Jan Willem van der Sterre, eigenaar van UV-Fashions, omschrijft de collectie als ‘het allerleukste damesmerk onder de zon’.
coolibar zno uv vest dames taupe.png 200x300 - Modieuze UV-werende kleding
UV-Fashions
Naast Cabana Life voert UV-Fashions talloze andere hoogwaardige merken, waaronder Stingray, Snapperrock, Coolbibar en Dorfman Pacific. Jan Willem startte zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-zwemkleding wam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Hij besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. De organisatie biedt een breed assortiment met 19 merken, meer dan 2.000 verschillende producten en levert aan vele online en offline retailers in zowel binnen- als buitenland. Info: www.uv-fashions.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress