Jewelery

Mooie sieraden voor je mamma

words of love zilveren hangers 300x182 - Mooie sieraden voor je mammaOntbijt op bed? Check! Bos bloemen? Check! Bijzonder sieraad mét wenskaart van KAYA? Check! Moederdag 2015 kan niet meer stuk met deze ingrediënten. KAYA heeft speciaal voor deze dag een serie zilveren sieraden ontwikkeld die de liefde voor moeder onderstrepen. De bijbehorende wenskaarten maken het compleet.
words of love zilveren ketting 300x223 - Mooie sieraden voor je mamma
KAYA Sieraden is dé plek om mooie sieraden voor je mamma te kopen. Wat te denken van een prachtige zilveren hanger uit de collectie Words of Love met een tekst als ‘Mama, ik vind jou de liefste…’ of ‘Love you to the moon and back’. De sterling zilveren hangers zijn er in diverse uitvoeringen, niet alleen met verschillende teksten, maar ook met bijpassende bedeltjes in de vorm van een hartje, een sleuteltje of een sterretje. De sieraden worden geleverd in een zijden sieradenbuideltje met poetsdoekje. Kies je liever je eigen tekst op een hanger? Kies dan voor een graveersieraad!
zilveren words of love hanger jij draagt de sleutel tot mijn hart 299x300 - Mooie sieraden voor je mamma
Sieraad & Wenskaart
Naast de collectie hangers en kettingen voor moeder, heeft KAYA ook een collectie prachtige sieraden wenskaarten met verfijnde zilveren en goud vergulde kettingen. De combinatie van een kettinkje met hartje en de mooie woorden op de kaart, maken het geven nóg persoonlijker.
sieradenwenskaart 1 225x300 - Mooie sieraden voor je mamma
Over KAYA Sieraden
Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste sieraad dat er is. Info: www.kayasieraden.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress