Zeeuwse mosselen zijn hip and happening
Tips & tricks op videoblog Foodgloss
Mosselen moeilijk om te maken? Integendeel! Een kind kan de was doen en ze zijn in no time klaar. Om het gemak van Zeeuwse mosselen in het kader van de Nationale Mossselweek, die afgelopen maandag gestart is, extra onder de aandacht te brengen, staat op het YouTube-kanaal Foodgloss sinds vandaag een smakelijk filmpje waarin de populaire foodblogger Frances drie verrassende, snelle gerechten bereidt met deze zilte lekkernij. Daarnaast nodigt Frances je uit om samen met haar de nieuwe oogst te proeven. Een groot aantal Foodgloss-kijkers maakt hier kans op. Het videokanaal groeit razend snel. Vele duizenden, veelal jonge vrouwen, zijn geabonneerd op dit populaire foodkanaal.Tweemaal per week worden er nieuwe filmpjes geplaatst op Foodgloss (woensdag en zondag). Frances geeft er tips & tricks omtrent de bereiding van mosselen. Daarnaast biedt ze alternatieven voor het traditionele mosselpannetje met wortelen, prei, selderij en witte wijn. Want de bereidingsmogelijkheden zijn niet alleen snel maar ook eindeloos. Samen met Frances mosselen maken? Neem dan een kijkje op http://youtu.be/J6wnJ2ZBwNk