Cooking in a great kitchen! Design Kitchen Gadgets

Multicookers en friteuses zonder olie

Multitaskers pur sang

 FH AMB eacaamg 300x225 - Multicookers en friteuses zonder olie

Met de nieuwe Multifry-serie introduceert De’Longhi een multitasker pur sang. De Multifry combineert de voordelen van een friteuse zonder olie met de veelzijdigheid van een multicooker. De Multifry (v.a. ca. € 159,-) is inmiddels in Nederland leverbaar en zijn talenten werden recent al bekroond met de internationale Plus X Award als ‘Beste Product van het Jaar 2014’.
FH CHECK d7de1mg 300x300 - Multicookers en friteuses zonder olie

 

Vlees- en visbereidingen, stoofschotels, couscous, rijstgerechten, taarten, etc. Wat het ook is, de Multifry bereidt het. En alsof dat nog niet genoeg is, is de De’Longhi Multifry ook een friteuse. Al is er één groot verschil. De Multifry mag dan geen klassieke friteuse zijn, frietjes bakken doet dit toestel van De’Longhi als de beste. Met een minimale hoeveelheid, of zelfs helemaal geen olie. Voor het bakken van diepvriesfrietjes is bijvoorbeeld in het geheel geen olie nodig, voor verse friet volstaat slechts 14 ml. olie voor 1 kg goudgele frietjes. Dankzij een minimaal gebruik van olie bedraagt het vetgehalte van verse frietjes uit de Multifry niet meer dan 2,8{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1}. Dat is aanzienlijk minder dan frietjes die bereid zijn in een klassieke friteuse en dus mooi meegenomen voor diegenen die houden van verse knapperige friet. Met de Multifry kan tot 1,7 kg verse friet en tot 1,5 kg diepvriesfriet tegelijkertijd worden gebakken.
FH1394 0b70emg 278x300 - Multicookers en friteuses zonder olie

 

Wereldkeuken
Daarnaast is de De’Longhi Multifry de ideale multicooker om te kunnen genieten van de meest diverse gerechten uit de wereldkeuken. Van risotto of quiche tot stoofschotels, visbereidingen, couscous en heerlijke taarten. En dat in een mum van tijd. Doe eenvoudigweg de ingrediënten in het toestel, zet de thermostaatknop en timer op de juiste stand en de Multifry doet de rest. Na één druk op de startknop neemt de multicooker het verder over. Het bereidingsproces is vervolgens gemakkelijk te volgen via het grote transparante kijkvenster van BPA-vrije kunststof.

 

Dankzij de automatische mengarm en de specifieke vormgeving worden uiteenlopende ingrediënten zorgvuldig en grondig vermengd. Voor gerechten als stoofschotels, risotto, couscous en ratatouille kan de mengarm worden gebruikt. Voor andere gerechten, zoals pizza, quiche, vlees- en visbereidingen, is de mengarm eenvoudig uit het toestel te nemen. Uiteraard is hij net als de bereidingsschaal en het deksel vaatwasbestendig.FH1394 HEALTHY PROGRAMME 7bc79mg 300x300 - Multicookers en friteuses zonder olie

 

Handige recepten-app
Je kunt eenvoudig inspiratie voor heerlijke gerechten opdoen via de handige ‘De’Longhi Recipe Book’ recepten-app voor Android en iOS die gratis te downloaden is in de Google Play Store en App Store. De recepten zijn overigens ook op de website van De’Longhi te vinden. Info: www.delonghi.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress