Beauty Marcy Goes Green

Natuurlijke Color Fixation lijn voor gekleurd haar

color fixation lijn van eco haarmerk surya brasil 1 marcelineke 207x300 - Natuurlijke Color Fixation lijn voor gekleurd haarRondom kleurproducten voor je haar bestaat veel negatieve beeldvorming. Daarom is het goed om te weten dat je gezond, glanzend en zijdezacht haar ook met natuurlijke producten kunt verkrijgen. Dankzij bijvoorbeeld de nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil zijn droog, dof en pluizig haar waarvan de kleur snel vervaagt verleden tijd.


color fixation lijn van eco haarmerk surya brasil 2 marcelineke 300x171 - Natuurlijke Color Fixation lijn voor gekleurd haar

Kleur jij je haar? Om grijze haren te verbergen, het haar een mooie en diepere kleur te geven of een totaal andere look te creëren? Vaak resulteert dit in droog en beschadigd haar waarvan de kleur al snel terugloopt. De nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil bestaat uit een shampoo, conditioner, leave-in conditioner en een haarmasker. Stuk voor stuk producten die het haar een enorme boost geven. Het haar wordt optimaal gevoed, hersteld en beschermd. Het haar ziet er mooier uit en tegelijkertijd vervaagt de nieuwe haarkleur niet en blijft deze veel langer mooi.

color fixation lijn van eco haarmerk surya brasil marcelineke 300x256 - Natuurlijke Color Fixation lijn voor gekleurd haar

Verzorgend en herstellend op een natuurlijke manier
De producten uit de Color Fixation lijn zijn, net als de haarverf van Surya Brasil, volledig natuurlijk. De herstellende shampoo (€ 13,75) reinigt het haar grondig, maar op een milde wijze. Zo mild, dat de shampoo geschikt is voor dagelijks gebruik. Zeker bij lang haar is het verstandig om na het wassen een voedende Color Fixation conditioner (€ 13,75) te gebruiken. Deze geeft het haar direct een oppepper en zorgt voor zachte, glanzende lokken. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen er tegelijkertijd voor dat de haarkleur niet vervaagt. De producten uit de nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil zijn 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijk, veganistisch en dierproefvrij. Geweldig voor het haar dus, maar ook voor het milieu.

surya brasil color fixation haarmasker 30ml marcelineke 215x300 - Natuurlijke Color Fixation lijn voor gekleurd haar

Over SoloBioMooi
Surya Brasil is te koop in de webwinkel SoloBioMooi. Hun filosofie is in één woord te vatten: ‘vermooier’. Vermooier jezelf, maar ook de wereld. De producten die SoloBioMooi verkoopt zijn dus goed voor jou én de natuur. Het aanbod bestaat uit uitsluitend biologische, ecologische en natuurlijke verzorgingsproducten. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie op alle cosmetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress