Beauty Travel

Natuurlijke zonproducten

lavera self tanning creme body natuurlijke zonnebrand.png 194x300 - Natuurlijke zonproductenHet zal niemand ontgaan zijn dat de zon zich de laatste tijd steeds vaker laat zien. De lente is begonnen en de zomer is in aantocht. Dat vraagt niet alleen om eindeloos genieten, maar ook om voorzichtigheid. Met de juiste producten kunnen volwassenen en kinderen veilig en natuurlijk zonnen. En met de zonproducten van SoloBioMooi, doe je dat ook nog eens op een biologische manier.
lovea bio after sun milk 200x300 - Natuurlijke zonproducten
Of je nou op zoek bent naar een product dat je in de zon beschermt of je zoekt iets om je huid te verzorgen na een dagje in de zomerse buitenlucht: bij SoloBioMooi kun je terecht voor allerlei zonproducten. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor baby’s en kinderen is zonbescherming een absolute aanrader, je kunt met die tere huid immers niet voorzichtig genoeg zijn. Diverse gerenommeerde biologische merken als Lovea Bio, Biosolis, Erbaviva, Harmonie, Lavera en Living Nature bieden natuurlijke producten die er alles aan doen om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling en na afloop te hydrateren en te voeden.
lovea bio face cream spf 50 245x300 - Natuurlijke zonproducten
Natuurlijke zonnebrand
Biologische natuurlijke zonnebrand bevat minerale filters die direct werken als je ze op je huid smeert. Dit in tegenstelling tot synthetische filters, die in de standaard zonneproducten worden gebruikt. De diverse soorten aftersun zijn om te gebruiken na een dagje zon, verkoelen de huid direct en voorkomen een droog en trekkerig gevoel. Het natuurlijke zonassortiment van SoloBioMooi is zeer uitgebreid. Zo is er onder meer een lichaamsolie met vanillegeur, een lipbalm, een factor 50 gezichtscrème en diverse handige sprays voor eenvoudig aanbrengen.
lovea bio sun spray spf 30 200x300 - Natuurlijke zonproducten

Bruin zonder zon

En wie ervoor kiest deze zomer alvast met een kleurtje te beginnen, doet er verstandig aan bij het assortiment zelfbruiners te kijken. Dat is pas écht veilig! Die mooie zomerse gloed zorgt ervoor dat alles nét even leuker staat en het kan, zo bewijst SoloBioMooi, prima ‘uit en potje of een tube’ komen. Geen onnatuurlijk bruine kleur uiteraard… nee ook dit zo natuurlijk mogelijk!
lovea bio tanning spray dry oil 168x300 - Natuurlijke zonproducten
Over SoloBioMooi
Wat SoloBioMooi verkoopt is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. Alleen échte biologische, échte eco- en échte natuurlijke verzorgingsproducten worden opgenomen in het assortiment. De webwinkel verkoopt op dit moment meer dan 2000 producten van 30 kwaliteitsmerken. Denk aan biologische merken als Santaverde, Tasty Skincare, Lavera, Benecos, Aleppo, Soley Organics en Lovea. De shop heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert niet goed, geld terug garantie op ECO cosmetica. Dus ook nadat het potje of de tube is geopend, kan het product altijd worden teruggestuurd! Info: www.solobiomooi.nl.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress