Cocktails & more Secret Snack Pleasures

Nieuwe Tony’s Chocolonely classic

Tonys puur pecan kokosmg 300x200 - Nieuwe Tony’s Chocolonely classicGoed nieuws! Er is familie-uitbreiding op komst bij Tony’s Chocolonely. Deze zomer komen er twee nieuwe repen bij: melk rabarber crumble en puur pecan kokos. Chocoladerepen waar je niet omheen kunt. Zoals alle Tony’s repen zijn ze verdeeld in ongelijke stukken, omdat het nog zo oneerlijk verdeeld is in de chocoladewereld.

Puur pecan kokos is een nieuwe Tony’s Chocolonely classic. Classics kun je in alle winkels vinden waar Tony’s Chocolonely wordt verkocht. Pure chocolade wordt steeds populairder en chocofans zijn dol op variaties met pure chocolade. De nieuwe pure reep (51{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} cacao) is gevuld met knisperende stukjes kokos en gebroken pecannoten, die voor een zachte bite zorgen. Een chocoladereep die je lastig weg kunt leggen. Je bent gewaarschuwd!

Melk rabarber crumble
Speciaal voor Albert Heijn heeft Tony’s een estafettereep gemaakt: melk rabarber crumble. De nieuwe reep is gemaakt van de welbekende Tony’s melkchocolade met stukjes rabarber en crumble koek. De koek zorgt voor een zoete crunch en de friszure rabarber laat vanzelf het water in je mond lopen. De reep is de opvolger van de melk pecan marshmallow. Hij ligt vanaf nu zes maanden in het schap bij Albert Heijn, tot over een half jaar de volgende estafettereep met een winters recept het stokje weer overneemt. Rennen naar de winkel dus! Klaar voor de start..
Tonys rabarber crumblemg 300x200 - Nieuwe Tony’s Chocolonely classic
Over Tony’s Chocolonely
In Ghana en Ivoorkust werken er 460.000 volwassenen en kinderen als slachtoffer van moderne slavernij op cacaoplantages. Dit moet stoppen. Tony’s Chocolonely wil chocolade 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} slaafvrij maken. Niet alleen onze eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd.

Crazy about chocolate, serious about people
Tony’s is gek op chocolade. Op ’t eten en ’t maken, ze weten er alles van. Ze werken intensief samen met twee coöperaties in Ghana en Ivoorkust en kunnen dus precies vertellen waar de cacaobonen in jouw reep vandaan komen. de chocolade heeft geen nare bijsmaak, voor niemand. Ze zijn namelijk heel serieus als het om mensen gaat. Dat geldt voor het team en de cacaoboeren maar ook voor de chocoladefans, klanten en leveranciers. Info: www.tonyschocolonely.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress