Fashion

Ninie: hippe en eerlijke kinderkleding

ninie jurkje alloverprint zwart autumn marcelineke - Ninie: hippe en eerlijke kinderkledingStoere jurkjes, shirts met dierenprints en hippe stippenrokjes: de nieuwe wintercollectie van Ninie is om vrolijk van te worden! De hippe en eerlijke kinderkleding voor jonge meiden is vanaf nu verkrijgbaar. Kom maar op met de sneeuw!
ninie jurkje alloverprint zwart parrot marcelineke - Ninie: hippe en eerlijke kinderkleding
Bordeauxrood en diep donkerblauw: het zijn de trendkleuren van dit seizoen die centraal staan in de wintercollectie van Ninie Kinderkleding. Met winterse bloemen- en dierenprints, zachte tricots en effen basics kunnen jonge meiden eindeloos combineren. Zoals met het nieuwe limited edition jurkje uit de Ninie kledinglijn, een wijd uitlopend jurkje met een digitale print op de voorkant, verkrijgbaar in Parrot en Autumn. Het Parrot jurkje is perfect te combineren met een fel gekleurde Ewers maillot in de kleuren rood, petrol, kobalt, of felroze. Het Autumn jurkje is goed te combineren met een zachte zalmroze Mala maillot of hippe turquoise Ewers maillot. Naast haar eigen collectie heeft Ninie hippe winterjassen in het assortiment van de merken CeLaVi en Minymo, stoere jassen van topkwaliteit, 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} wind-, water- en sneeuwbestendig en heerlijk gevoerd met fleece!
ninie jurkje retroprint taupe roze rood marcelineke - Ninie: hippe en eerlijke kinderkleding
Mix & match: shop the look!
Een kast vol leuke shirtjes, twee lades met broeken, tientallen jurkjes, maar niets dat bij elkaar past: een bekend probleem? Ninie is gek op mixen en matchen met kleuren en prints en helpt een handje met ‘Shop the look’: complete kledingsets volgens de laatste trends. Leuk om inspiratie op te doen, en misschien nog wel leuker: bij aankoop van een complete set geeft Ninie 10{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} korting!
wintercollectie 2015 2016 van ninie marcelineke - Ninie: hippe en eerlijke kinderkleding
Ninie Kinderkleding: eerlijke kinderkleding
Omdat Nienke als peuter haar naam lastig uit te spreken vond, werd het ‘Ninie’, een naam die haar ouders nooit zijn vergeten. En dus werd Ninie Kinderkleding de naam voor hun eigen merk. Elk kledingstuk van Ninie wordt met liefde en zorg vervaardigd door ervaren naaisters in de kop van Noord-Holland. Naast de eigen kledinglijn verkoopt Ninie Kinderkleding in haar webshop eerlijk geproduceerde kleding voor meiden van 1 tot 10 jaar van hippe merken vanuit de hele wereld, zoals CeLaVi, Pippi en Minymo. Ninie is er trots op dat zij één van de weinige webshops in Nederland is dat de complete collecties van Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery, ZieZoo en Mine (voorheen MIJN!) verkoopt. Iedere bestelling wordt leuk ingepakt en verzonden met een persoonlijke brief en klein cadeautje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress