Food Secret Snack Pleasures

Nóg meer liefde in Lovechock

LR Lovechock Loveletter 2015mg 300x213 - Nóg meer liefde in LovechockDe vriendin bij wie je jezelf kunt zijn, een collega met wie je schaterlacht of diegene die je bed verwarmt, ze maken je leven mooier. Maar in de drukte van alledag vergeet je de mensen om je heen wel eens te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn. Lovechock wil inspireren om deze belangrijke boodschap wat vaker te delen en stopt daarom nóg meer liefde in Loveshock repen door middel van een Loveletter. Een prachtig geïllustreerd briefje met mooie teksten die alleen nog liefdevol hoeven worden aangevuld, zodat ze perfect aansluiten op de warme gevoelens voor die speciale persoon. Goed opgevouwen past de Loveletter precies in de verpakking van een Lovechock reep. Een klein gebaar dat een groot hart zeker sneller doet kloppen.

Sommige mensen zijn extra belangrijk voor je. Je leven is leuker, gezelliger en fijner omdat zij erin verkeren en dat mag gezegd worden. Lovechock moedigt aan om vaker zomaar iets liefs te zeggen en geeft een duwtje in de goede richting met de Loveletter: een grappig maar vooral hartverwarmend briefje dat in de verpakking van de repen zit. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep kan aankruisen en aanvullen. Een eenvoudige maar o zo lekkere manier om je zus, buurman, kersverse verkering, collega, trouwe geliefde en al die anderen die het leven verrijken te laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. Lovechock hoopt met het initiatief mensen aan te zetten om gevoelens van genegenheid wat vaker te delen. Speciaal hiervoor ontwikkelde Lovechock ook een Loveletter app waarmee je de warme gevoelens voor jouw dierbaren ook digitaal kan verspreiden. Spread the love! Info: www.lovechock.com/loveletter

Liefde in een reep
De Loveletter verwarmt het hart van de ontvanger, net als de rauwe chocolade. Lovechock repen doen namelijk écht iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt en koud maalt, is deze chocolade een natuurlijke bron van flavonoïden. Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Over Lovechock
Lovechock heeft passie voor mens en moeder aarde. Het bedrijf wil niet alleen lekkere chocola maken, maar wil ook de wereld een beetje leuker maken. Daarom zijn alle ingrediënten van Lovechock 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} biologisch gecertificeerd en wordt boeren een eerlijke prijs betaald voor hun producten. De chocoladerepen worden met liefde handgemaakt in een sociale werkplaats. De verpakkingen van Lovechock zijn duurzaam geproduceerd en de folie is biologisch afbreekbaar waardoor het zo in de groenbak kan. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in zeven smaken: Pure/Nibs, Almond/Fig, Goji/ Orange, Mulberry/Vanilla, Pineapple/Inca, Cherry/Chili en Pecan/Maca. Daarnaast zijn er de Lovechock Rocks. Een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met raw chocolate. De Rocks zijn er in de smaken Mulberry/Hemp Seed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress