Gadgets

Nooit meer je sleutels kwijt

giga1 300x225 - Nooit meer je sleutels kwijtWist jij dat je gemiddeld 38 dagen van je leven spendeert aan het zoeken naar je sleutels? Vrouwen zoeken nog eens 107 dagen in hun handtas. Vanaf nu ben je nooit meer je sleutels kwijt! Gigaset heeft namelijk een handige, nieuwe innovatie: de G-tag. G-tag is een Bluetooth-beacon die de objecten waaraan hij is vastgemaakt, in de gaten houdt, zoekt en vindt. Want je wilt je dierbare, belangrijke of kostbare spullen natuurlijk niet kwijtraken. Denk aan sleutels en laptops, maar bijvoorbeeld ook huisdieren – de G-tag is eenvoudig te bevestigen aan een halsband.
giga 2 300x225 - Nooit meer je sleutels kwijt
De belangrijkste functie van de G-tag: het zoeken naar – of eigenlijk: vinden van – dingen. De vele Bluetooth-innovaties in de markt zorgen ervoor dat de G-tag nog meer praktische toepassingen bevat voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld een locatiefunctie die je in staat stelt je auto in een onbekende stad snel en eenvoudig terug te vinden. Of een lijstenfunctie die je helpt herinneren welke belangrijke dingen je mee moet nemen van huis naar je werk. En een alarm dat klinkt zodra een getagd item buiten het Bluetooth-bereik van de smartphone komt.
giga3 300x225 - Nooit meer je sleutels kwijt
Technologie van vandaag
De G-tag-app van Gigaset maakt de vele functies van de G-tag mogelijk. Deze app is eenvoudig te installeren op mobiele apparaten en het is kinderspel om hem te bedienen. De basis hiervoor: Bluetooth 4.0, die zorgt voor een permanente verbinding met zoveel G-tags als je maar wilt. De ingebouwde batterij heeft, dankzij het lage energieverbruik van deze Bluetooth-generatie, een levensduur van maximaal een jaar. In tegenstelling tot veel andere commercieel verkrijgbare producten is de batterij hierna eenvoudig te vervangen.

“Het gebeurt maar al te vaak dat je een sleutel of belangrijke documenten voor een meeting kwijtraakt. De G-tag ontwikkelden we om je de hinder te besparen, die hierbij komt kijken”, zegt Oliver Diener, hoofd van de afdeling Convenient Living bij Gigaset. “Zoeken. Monitoren. Vinden. Herinneren. Alarmeren. En dat allemaal in één apparaat. Een apparaat dat bovendien eenvoudig is te bedienen met een smartphone en een speciale app. Dit zorgt niet alleen voor rust in je hoofd, maar bespaart je ook veel tijd. Zelfs al denk je dat een zoektocht vaak maar weinig tijd kost, statistieken tonen aan dat enkele seconden al snel minuten, uren of dagen kunnen worden. G-tag is er om dat te voorkomen.”
giga4 239x300 - Nooit meer je sleutels kwijt
Slimme prestaties, bediening en kleuren
De G-tag is ideaal in te passen in het dagelijks leven doordat hij beschikbaar is in de kleuren zwart, wit, rood, groen en oranje, en in verpakkingen met verschillende aantallen G-tags. De Gigaset G-tag is vanaf februari 2015 verkrijgbaar voor 19,99 euro (verpakking met één tag), 49,99 euro (drie stuks) en 79,99 euro (vijf stuks). Info: www.gigaset.com/nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress