Accessories Make your home your own Marcy Goes Green

Nooit meer met blote handen een spin vangen!

spinnenvanger 2 marcelineke - Nooit meer met blote handen een spin vangen!Als je ‘s morgens de tuin inloopt, dan ruik en voel je dat de winter in aantocht is. Je ziet het ook: spinnenwebben in de struiken, bij het raamkozijn en de voordeur. Niet alleen buiten, maar ook binnen zie je spinnen. Die zoeken namelijk ook de warmte op. Eigenlijk moet je ze lekker in huis laten zitten, want spinnen zijn nuttig en vangen insecten. Maar toch willen de meeste mensen ze niet binnen. Met de Snapy, een spinnenvanger, hoef je nooit meer met blote handen een spin te vangen!
spinnenvanger kind marcelineke 300x248 - Nooit meer met blote handen een spin vangen!
Kadoshop Kapschuurtje heeft de oplossing en lanceert de Snapy; een spinnenvanger. Ideaal! Met de Snapy (ca. € 8,95) kun je een spin vangen zonder er dicht bij te komen, dus niet eng. Het plet de spin niet, dus ook nog eens diervriendelijk. En tot slot laat geen nare vlekken achter op je muur. Je loopt zo met de gevangen spin naar buiten, waar je hem weer kunt vrijlaten. Beter voor jou én beter voor de spin.
weerstokje marcelineke - Nooit meer met blote handen een spin vangen!
Who needs a man?!
Met de Snapy vang je niet alleen spinnen maar ook insecten, zonder ze daarbij te verwonden of te doden. Spinnen en insecten hebben namelijk een belangrijke functie voor het ecologische evenwicht in onze natuur. Kinderen van alle leeftijden worden daarnaast ook nog eens enthousiaste “ontdekkers”. Vang samen met de kinderen een insect en dit mooie diertje kan – zonder dat het wordt aanraakt – van alle kanten worden bekeken. Zo kunnen kinderen eenvoudig hun ‘onderzoeksobject’ kortstondig vangen en observeren. Verantwoord, leerzaam én leuk! Deze spinnenvanger is ook nog eens als beste getest in het consumentenprogramma Kassa.
weerstokje 2 marcelineke 300x225 - Nooit meer met blote handen een spin vangen!
Weerstokje
Kadoshop Kapschuurtje is een webwinkel met een klein en speciaal assortiment. De webshop heeft een aantal exclusieve producten in het assortiment. Zoals het Weerstokje (€ 9,95) dat is gemaakt van een takje uit de Canadese “klimaatboom” uit de noordelijke bossen van Ontario. Staat het stokje omhoog dan krijgen we mooi weer, buigt het stokje naar beneden dan wordt het slecht weer. Daarnaast is de Windgans (€ 6,50) ook een blikvanger in elke tuin of balkon. Al bij een kleine bries ontvouwt de windgans zijn vleugels. Naast deze producten zijn de Birdfeeder en de Peanutbar en de Waspinator ook topproducten uit deze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress