Food Secret Snack Pleasures

Online koekjeswalhalla

Variatie koekjesmg 300x125 - Online koekjeswalhallaKrijg jij ook geen genoeg van de koekjes van Jules Destrooper? Dat komt goed uit, want je bestelt de koekjes voortaan ook gemakkelijk online, via de webshop van Jules, een waar koekjeswalhalla. Op shop.destrooper.com selecteer je jouw favorieten uit het volledige assortiment van de koekjesfabrikant. Het is de enige website waarvan je de ‘cookies’ waarschijnlijk blindelings accepteert.

Proef ze allemaal
Koekjes zijn altijd een goed idee. Daarom biedt Jules Destrooper in zijn webshop naast klassiekers en chocoladekoekjes nog veel meer soorten en smaken. Wat denk je van Cashew & Sinaasappel thins of Gemberkoekjes? Koekjes die nog niet in de supermarkt, maar wel online verkrijgbaar zijn.

100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijke ingrediënten
De twee bekendste koekjes van Jules Destrooper zijn het Amandelbrood en de Natuurboterwafel. Ze worden nog steeds gemaakt volgens de aloude, geheime familierecepten. Net zoals in 1886 gebruikt Jules Destrooper voor zijn koekjes uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Zoals echte hoeveboter, verse eieren en de beste suikers. Info: shop.destrooper.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress