Bites & Booze Cocktails & more Food Make your home your own Marcy Goes Green Wanna eat out?

Onverwoestbare picknicktafel

Picknicktafel Bill Zwaartafelen 2 marcelineke 300x199 - Onverwoestbare picknicktafelBijna is het zover en kunnen we weer naar buiten. Eindelijk tijd voor het lentezonnetje. Lekker samen buiten eten en genieten. Maar dan heb je wel een fijne picknicktafel nodig. De stoere Bill van Zwaartafelen is super om aan te borrelen en barbecueën. Deze onverwoestbare picknicktafel nodigt uit om gezellig aan te schuiven. Laat de zon maar snel komen!

 Picknicktafel Bill Zwaartafelen marcelineke 300x200 - Onverwoestbare picknicktafel

Bill is gemaakt van Bilingahout, een onverwoestbare, Afrikaanse houtsoort met een fraaie gouden kleur. De houtsoort wordt al honderden jaren gebruikt voor de vervaardiging van molens, sluisdeuren en damwanden. Onderhoud is niet nodig, het hout vergrijst prachtig door de buitenlucht.

Picknicktafel Bill Zwaartafelen 3 marcelineke 300x212 - Onverwoestbare picknicktafel

Zware jongen

Gezien zijn gewicht is het wel aan te raden om goed na te denken over de plek waar je de tafel neerzet. Frank van Reij, oprichter van Zwaartafelen: “Bij het ontwerpen van de picknicktafel hebben we bewust gekozen voor een onverwoestbare, zware houtsoort. De tafel is niet alleen onderhoudsvrij, maar ook heel stevig. Zo hoef je er niet bang voor te zijn dat hij omvalt als er in verhouding veel mensen aan een kant zitten. Echt gewogen hebben we de tafel nooit, maar we schatten in dat Bill circa 800 kilo is. Een echte zware jongen dus!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress