Travel

Opbergkluis voor onderweg

Aqua Vault on a boatmg 300x224 - Opbergkluis voor onderwegWaar laat jij je mobiel, geld en sleutels als je heerlijk een dag actief op pad gaat of juist lekker wil ontspannen? Het zijn geliefde spullen voor zakkenrollers, maar als je ze in de ingenieuze AquaVault bewaart, maken ze geen schijn van kans meer.
Aqua Vault on a golf cartmg 300x224 - Opbergkluis voor onderweg

De AquaVault (ca. € 39,95) is een handige, compacte opbergkluis voor onderweg die vastgemaakt kan worden aan vrijwel alle strandstoelen en ligbedden. Daarnaast kan de AquaVault ook aan je fiets bevestigd worden tijdens een toertocht, of aan de kinderwagen tijdens een wandeling. je kunt hem zelfs aan een hek vastmaken terwijl je geniet van een picknick of een attractie in een pretpark. Je waardevolle spullen zijn dankzij de AquaVault altijd veilig opgeborgen. Gerenommeerde hotels zoals Loews, The Ritz-Carlton en het Hilton Hotel bieden hun gasten een service om een AquaVault te gebruiken tijdens hun verblijf. Onbezorgd genieten behoort immers tot het concept van dergelijke hotels.
Aqua Vault standard view OPENmg 300x200 - Opbergkluis voor onderwegIngenieus ontwerp
De AquaVault is handzaam en biedt voldoende ruimte om alles van waarde in op te bergen. Door het ingenieuze ontwerp is er altijd wel een object in de buurt waar de AquaVault aan vastgemaakt kan worden. Mede dankzij het formaat is de Vault handig mee te nemen tijdens een vakantie of een dagje uit, bijvoorbeeld naar het strand of het zwembad. De AquaVault is spatwaterdicht, dus eventuele spetterspelletjes van de kinderen kunnen geen kwaad!
Aqua Vault standard viewmg 300x280 - Opbergkluis voor onderweg
Onbezorgd genieten
Een strandtas of handtas is vaak doelwit van dieven. Je kunt uw hoofd daardoor nooit helemaal leegmaken, want je denkt steeds: ‘Zijn mijn spullen er nog?’ Iets te drinken halen, naar het toilet of even wegdromen terwijl je van de zon geniet, het kan allemaal zonder dat je alles moet meeslepen. Je spullen zijn veilig en blijven op hun plek! Vooral ook ideaal als je alleen op pad bent, want je eigendommen zijn ook op een onbewaakt moment veilig. De AquaVault gaat op slot door middel van een cijfercode. Zonder die code is het door het duurzame en stevige ontwerp vrijwel onmogelijk de AquaVault open te krijgen. Je kunt dus onbezorgd genieten! Info: vantelevisie.nl

https://youtu.be/Jy-BWcvcs2g

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress