Accessories Make your home your own

Opgeruimd staat netjes

Laat je (kerst)spullen ophalen en bewaren. 

Morgen is het Driekoningen, traditioneel de dag dat de kerstboom toch echt de deur uit moet zijn. Maar met het opruimen, dient zich ook de vraag aan: waar laat je de kerstspullen? Laat dat maar over aan 123OPSLAAN: dat is self storage per doos, mèt haal- en brengservice. En nu ook: met kerstboomservice! Nou ja, voor kunstkerstbomen dan.

123opslaan kerstspullenmg.lr  300x200 - Opgeruimd staat netjes

123OPSLAAN levert grote kunststof dozen – boxen-, die op jouw verzoek worden opgehaald, veilig opgeslagen en weer teruggebracht wanneer jij dat wilt. Je hoeft dus niet meer zelf naar de locatie waar de spullen worden opgeslagen en je betaalt alleen voor de ruimte die je echt gebruikt. De registratie en organisatie hou je bij in je online account. En die kerstboom, die mag gewoon mee.

Dit kan ook met kampeerspullen, administratie, zomerkleding, foto’s waar je aan gehecht bent….. en al die andere spullen die je niet het hele jaar door nodig hebt, maar die wel ruimte opeisen in je huis. Opgeruimd staat netjes!

Hoe werkt het?
Online bestel je de kunststof boxen (formaat grote verhuisdoos), die gratis worden afgeleverd. Je vult de boxen met je dierbare spullen. Vervolgens registreer je de inhoud met een beschrijving en foto, verzegel je de boxen en je maakt online een afspraak om ze op te halen. De boxen worden in een beveiligd magazijn opgeslagen voor 3 euro per maand per box, tot het moment dat jij ze weer nodig hebt. Via de online omgeving weet je precies in welke box wat zit en kun je de boxen makkelijk terug laten bezorgen. Halen en brengen, zijn bij de huurprijs inbegrepen. Info: 123opslaan.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress