Beauty

Organische Sugar Scrub

fresh euro37mg 278x300 - Organische Sugar ScrubHet voorjaar staat voor de deur, hoogtijd om het wintervel vaarwel te zeggen en de huid een boost te geven met de nieuwe Fresh, Relaxing en Sweet organische Sugar Scrubs (ca. € 37,-) van John Masters Organics.
relaxing euro37mg 292x300 - Organische Sugar Scrub
De scrubs combineren fijne suikerkristallen met verzorgende ingrediënten en therapeutische essentiële oliën om de dode huid te verwijderen en de nieuwe huid te voeden en te verzorgen. Dit zorgt er voor dat naast de stimulerende werking van de scrub, de nieuwe huid ook gelijk de verzorging krijgt die hij nodig heeft en na de behandeling weer straalt van gezondheid.
Scrub riversmg 300x279 - Organische Sugar Scrub
Crème basis
Elke organische Sugar Scrub heeft een crème basis van rijke sheabutter en virgin kokosolie gemixt met zonnebloemolie om langdurige hydratatie en bescherming te bieden. De vitamines en mineralen van de verschillende elementen zorgen voor een zachte, gehydrateerde en gezonde huid. De fijne suikerkristallen, vervaardigd uit organisch suikerriet, zijn ronder en zachter. Hierdoor zijn de scrubs, in tegenstelling tot zoute varianten, ook goed geschikt zijn voor de gevoelige huid van bijvoorbeeld het gezicht.
Scrubs ingredients basemg 300x225 - Organische Sugar Scrub
Mood van het moment
De scrubs zijn beschikbaar in drie variaties met ingrediënten die stuk voor stuk zijn geselecteerd op basis van hun unieke functie. Afhankelijk van de mood van het moment kun je kiezen voor de Fresh, Relaxing of Sweet variant.

De Fresh Sugar Scrub combineert verfrissende citroen- en limoenolie met bourbon-vanille -, may chang, spearmint leaf – en ylang ylang olie, en is perfect voor de acnégevoelige huid en droge huid.
In de Relaxing Sugar Scrub vindt je lavendel- en palmarosa olie met zijn antibacteriële en kalmerende werking. Samen met geranium-, bergamot en marjoram bloemenolie zorgen deze ingrediënten voor een ontspannen en verzorgde huid.
De Sweet Sugar Scrub stimuleert de huid met extracten van frambozenzaadjes en sinaasappelschilolie. In combinatie met de neroli orange bloesem, geranium en salie olie heeft de scrub een balancerende werking die perfect is voor de drogere huid.
sweet euro37mg 271x300 - Organische Sugar Scrub
Met de scent-sationele organische Sugar Scrubs polijst je de huid, stimuleer je de zintuigen en wordt de eigen badkamer een home spa. Info: www.johnmastersorganics.nl

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress