Accessories Make your home your own

Originele lifestyle

carrots and peas houten vlaggen slinger.png 300x257 - Originele lifestyleMaak kennis met Mrs Jansen, een nieuw agentschap dat mooie en originele lifestyle- en interieurmerken uit diverse Europese landen vertegenwoordigt. De creativiteit spat van de brands af. Retailers die onderscheidend willen zijn op het gebied van woonkamer, slaapkamer of kinderkamer dienen de volgende naam te noteren: Mrs Jansen! Mrs Jansen voert de volgende merken:

done by deer opbergdozen large square.png 300x300 - Originele lifestyle
Done-by-Deer
Voor wie houdt van Deens design, is Done-by-Deer geweldig! Dit merk brengt unieke ideeën, inspiratie en tips voor een stijlvol leven met kinderen. Ieder product combineert innovatief design, veiligheid en gedurfde kleuren met een duidelijke referentie naar het Scandinavische leven. Knuffels, poppenbedjes, opbergmeubels, kinderservies: alles is even leuk!

done by deer rocking rhino hobbelpaard.png 300x300 - Originele lifestyleDeuz
Het bijzondere merk Deuz komt uit Frankrijk en staat voor spellen en decoratieve objecten die door middel van energieke kleuren en dessins de verbeelding van kinderen van 0-10 jaar prikkelen. Deuz kiest uitsluitend voor duurzame en organische materialen. Tenten voor in huis (groot en klein), gave spellen en enorme slabbers: Deuz heeft het!

done by deer vloerkleed rond rose.png 300x300 - Originele lifestyleManostiles
De filosofie van het Deense merk Manostiles is om schoonheid, goede sfeer en orde in ons huis te creëren, zodat het een plek is waar je graag vertoeft. De collectie kan eenvoudig worden gecombineerd met elkaar en is te integreren in elk bestaand interieur. Kussens, beddengoed voor kinderen, opbergblikken, waxinelichthouders: allemaal totaal verschillend en toch zie je direct dat het van Manostiles is.

manostiles dekbedovertrek star love blauw organic.png 227x300 - Originele lifestyle

Carrots & Peas
Carrots and {eas maakt tijdloze kinderkameraccessoires van hout. Producten die verrassend en verfrissend zijn en net iets anders dan de rest. Houten mobiles, vlaggenlijntjes: unieke en originele cadeautjes. Info: www.mrsjansen.nl.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress