Uitgaan

Parkeren Amsterdam voor 5 euro

parkeren 211x300 - Parkeren Amsterdam voor 5 euroDe ‘Robin Hood’ onder de parkeeraanbieders zet een nieuwe, rebelse stap in zijn streven om Amsterdam een parkeervriendelijker imago te geven. Parking Centrum Oosterdok ontketende in 2013 al een revolutie met de introductie van ‘24 uur parkeren voor 10 euro’. Nu gaat het bedrijf nog een stapje verder: parkeren Amsterdam voor 5 euro in de avond en nacht. Met de bezoekers en de horeca in het centrum als winnaars.

Als je met de auto gaat is een avondje uit in Amsterdam normaliter een dure aangelegenheid. Dat verandert met het aantrekkelijke nieuwe tarief. Het maakt de bezoeker aan de Amsterdamse binnenstad en de horeca de winnaars. Uitgebreid tafelen in een van de vele restaurants, een theaterbezoek of stappen met vrienden of vriendinnen; nu zonder zorgen om hoge parkeerkosten met de auto naar de binnenstad door het gunstige tarief bij Parking Centrum Oosterdok.

Parkeer op keer goedkoper
“Voor een avond uit kunnen de parkeerkosten in Amsterdam met gemak oplopen tot 40 euro”, vertelt Jeroen Galle van Parking Centrum Oosterdok. “Met ons Parking Centrum Night Time Tariefbetaal je 5 euro voor een hele avond en nacht parkeren. Dat bedrag betaal je normaal voor 1 uur parkeren op straat. Vijf euro voor 12 uur parkeren is nét iets meer dan 40 cent per uur. Dat is ongekend voor het centrum van Amsterdam. Die gedachte past bij onze visie: wij zijn altijd bezig na te denken hoe parkeren in Amsterdam beter, vriendelijker, veiliger en goedkoper kan. Parkeer op keer goedkoper.”

Parking Centrum Night Time Tarief
Parking Centrum Night Time Tarief; 12 uur parkeren voor 5 euro. Wanneer je na 18 uur ’s avonds de parking inrijdt, minimaal 3 uur parkeert en voor 6 uur ’s-ochtends vertrekt, betaal je maar 5 euro bij de automaat. Parking Centrum Oosterdok is de grootste parking in de binnenstad van Amsterdam. De parkeergarage bevindt zich op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam Centraal. Info: www.parkingcentrumoosterdok.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress