Beauty

Prachtige zwangere buik

kyan en yara populairste kindernamen van 2015 1 300x199 - Prachtige zwangere buikHedendaagse zwangere vrouwen focussen zich op een mooie buik. Zwangerschapskleding is niet meer bedoeld om te verhullen, maar om die prachtige zwangere buik van je te laten zien! Mooi zwanger zijn… dat is wat vrouwen tegenwoordig graag willen. Op IkbenZwanger.com vind je de beste tips en handige hulpmiddelen om stralend zwanger te blijven.
kyan en yara populairste kindernamen van 2015 2 300x199 - Prachtige zwangere buik
Ze was het eerste trimester van haar beide zwangerschappen behoorlijk misselijk, maar Kate Middleton, de Engelse Hertogin van Camebridge, ziet er desalniettemin geweldig uit. En daar heb je geen enorme verzameling aan Koninklijke trainers, diëtisten en modeontwerpers voor nodig. Kate blijft in vorm door lekker in beweging te blijven door yoga en hardlopen. En ze kleedt zich nog net zo stijlvol als voor haar zwangerschap. Ook zo mooi zwanger zijn? IkbenZwanger.com geeft je geweldige tips en helpt je mee dit doel te bereiken.
kyan en yara populairste kindernamen van 2015 3 300x199 - Prachtige zwangere buik
Handige tools
Aankomen tijdens de zwangerschap is helemaal niet erg. Sterker nog: het is nodig, want de baby groeit in je buik en jij groeit daardoor mee. Op ikbenZwanger.com is een handige tool te vinden om de gewichtstoename tijdens je zwangerschap te berekenen. Nadat de tool is ingevuld, krijg je een persoonlijke curve te zien op basis van je BMI. Diëten is dus absoluut onnodig tijdens de zwangerschap, al is gezond eten natuurlijk wel een aanrader. En met de rekenmodule kun je je persoonlijke ideale gewicht berekenen en bijhouden tijdens je gehele zwangerschap.
kyan en yara populairste kindernamen van 2015 4 300x199 - Prachtige zwangere buik
Lekker in je vel
Net als Kate fris zwanger zijn en daarna weer mooi op je oude gewicht komen? Zij koos voor hardlopen en yoga, maar in principe kun je doen wat je wilt. En je plukt er meteen de vruchten van: je raakt minder snel buiten adem, de bloedsomloop is beter en de kans op het typische ‘zwangerschapswaggeltje’ is minder. Intensieve sporten zoals tennissen, hardlopen en paardrijden worden tegen het einde van de zwangerschap wel wat zwaarder. Zwemmen, yoga, wandelen en dansen kunnen echter 9 maanden lang. Met de tips van ikbenZwanger.com zit je de gehele zwangerschap lekker in je vel.
mooie buik tijdens je zwangerschap 300x193 - Prachtige zwangere buik
Over ikbenZwanger.com
IkbenZwanger.com is een online magazine dat zich richt op vrouwen die voor het eerst zwanger zijn of willen worden en goede informatie zoeken. Geen tip missen? Schrijf je in voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks informatie over de week van jouw zwangerschap en baby in je mailbox. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke info.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress