Travel

Privé vakantiehuis in Oostenrijk

beeld 2mg 300x225 - Privé vakantiehuis in OostenrijkWandelen door de bergen, luieren in de zon, er actief op uit met de mountainbike of genieten van de wintersport. Oostenrijk heeft veel te bieden voor jong en oud. Daarom is het niet vreemd dat juist dit land al jaren populair is onder de Nederlanders. Op Recreatiewoning.nl vind ook jij gegarandeerd een privé vakantiehuis in Oostenrijk, waar je optimaal kunt gaan genieten.beeld 3mg 300x200 - Privé vakantiehuis in Oostenrijk
Decennialang weten Nederlanders Oostenrijk al te vinden als vakantieland, en de regio Tirol is favoriet. Het Zillertal maakt deel uit van Tirol en het mooie van dit gebied is dat het er altijd goed toeven is, ongeacht het seizoen. ’s Winters zijn de pistes van het Zillertal de perfecte plek voor een wintersportvakantie, de Zillertal Arena staat immers bekend als een van de mooiste en gezelligste skigebieden van Europa. Wintersporters kunnen de vakantiewoning in Fügen wel waarderen, vlakbij de pistes en het overdekte zwembad in het dorp om de spieren een dagje rust te gunnen en helemaal te ontspannen.
beeld 4mg 300x200 - Privé vakantiehuis in Oostenrijk
Imposante panorama’s
’s Zomers staan de kabelbanen niet stil en vervoeren wandelaars naar de wandelgebieden in de Alpen. Ook fietsers kunnen hun hart ophalen in het Zillertal. Er zijn mooie fietstochten te maken, voor de fanatieke en minder fanatieke recreanten. De imposante panorama’s op de Gerlossteinwand en het Stillup-stuwmeer zijn onbetaalbaar. Brizerhaus is een perfect vakantiehuis in het Zillertal voor actieve vakantievierders. Dit huis heeft zelfs een architectuurprijs op haar naam, want de jonge eigenaren hebben deze oude boerderij op 400 m² grond schitterend verbouwd.
beeld 1mg 300x208 - Privé vakantiehuis in Oostenrijk
Vakantie met kinderen
Het Zillertal is ook een perfecte bestemming voor een vakantie met kinderen. Nog niet zo bekend is dat de meeste dorpen in de regio een eigen buitenzwembad hebben met genoeg faciliteiten voor jong en oud. Aanrader is het openluchtzwembad in Zell am Ziller met een bad speciaal voor de kleintjes, leuke glijbanen, keurig verzorgde ligweiden en een schitterend 360° panorama van de omgeving. Gezinnen zullen gegarandeerd een fijne tijd hebben in een vakantiehuis in het Strass im Zillertal met veel speelgoed voor de kinderen en een boerderij vol dieren.

Tussen de locals
Het huren van een particulier vakantiehuis staat garant voor een unieke vakantie. De huizen staan vaak op bijzondere locaties, zijn lekker ruim en bieden de mogelijkheid om je in alle comfort tussen de locals te bewegen. Recreatiewoning.nl heeft honderden vakantiehuizen in het Zillertal. Of je nu romantisch met z’n tweetjes op pad gaat, met een flinke vriendengroep of met het gezin, in het Zillertal heeft iedereen een heerlijke vakantie. Info: www.recreatiewoning.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress