Cooking in a great kitchen! Design

Pulldown mengkraan

kraan4 300x193 - Pulldown mengkraanMet de invoering van de nieuwe keukenmengkraan Sync stelt Dornbracht tegelijkertijd een nieuw type voor, de Sync pulldown mengkraan met douchefunctie. De naar beneden uittrekbare uitloop van Sync vergroot de actieradius van de mengkraan en maakt het werken in de keuken zo nog comfortabeler.
kraan1 - Pulldown mengkraan
Voordeel van de nieuwe pulldown mengkraan is de naar beneden uittrekbare uitloop die dankzij de flexibele uittrekslang comfortabel naar de werkplek kan worden geleid. Hierdoor wordt een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid op de werkplek rondom de spoelbak bereikt. Een matzwarte, temperatuurgeïsoleerde greep stuurt de hand van de gebruiker intuïtief naar het uittrekelement dat optimaal in de hand ligt.
kraan2 228x300 - Pulldown mengkraan
Straalsoorten
Al naar gelang het doel kun je bij de Sync kiezen uit twee straalsoorten: een natuurlijke, heldere laminaire straal en een krachtige douchestraal. De omstelling gebeurt comfortabel via een knop aan de achterzijde van de zwarte greep.
kraan3 221x300 - Pulldown mengkraan
Over Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG met hoofdvestiging in Iserlohn is een internationaal opererend familiebedrijf dat hoogwaardige designkranen en -accessoires voor badkamer en keuken produceert. Info: www.dornbracht.com, www.facebook.de/dornbrachtwww.twitter.com/dornbracht of www.youtube.com/dornbracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress