Beauty Marcy Goes Green

Pure grooming: L:A Bruket

la bruket1 marcelineke - Pure grooming: L:A BruketHet Zweedse verzorgingsmerk L:A Bruket introduceert speciaal voor de man met baard een serie van vijf groomingproducten. De complete scheerroutine komt aan bod, met als resultaat een zachte, gezonde huid en baard. De verzorgingsproducten zijn gemaakt met de beste ingrediënten van de Zweedse kust, alles is zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijk.

 la bruket 2 marcelineke 300x200 - Pure grooming: L:A Bruket

De lijn bestaat uit een scheercrème die de haren verzacht waardoor het scheren makkelijker wordt. De crème met natuurlijke laurierolie en cederhout mindert wrijving en irritatie. Vervolgens is er een aftershave die koelend en kalmerend werkt. Tot slot een baardolie die de huid hydrateert, beschermd en verzacht. Om de baard te wassen, is er een speciale gel en als final touch een wax om de baard perfect in model te brengen.

la bruket 4 marcelineke - Pure grooming: L:A Bruket

Natuurlijk

Toen de keramiek-kunstenaar Monica Kylen op een dag op zoek ging naar een mooie, biologische zeep voor een nieuw ontwikkeld zeepbakje, kon ze niets vinden dat aan haar eisen voldeed. Daarom besloot ze het zelf te maken. Ze werd geïnspireerd door het zeewater, de ijskoude regen, scherpe wind en het sterke zonlicht van de Zweedse kunst. Uit de behoefte om onze huid en ons lichaam te verzorgen na de invloed van deze natuurlijke elementen is L:A Bruket ontstaan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress