Beauty

Pure luxe uit het regenwoud

santaverde xingu high antioxidant prevention cream 122x300 - Pure luxe uit het regenwoudVoor wie houdt van verzorgingsproducten met een verhaal, is de nieuwe Xingu-lijn van Santaverde een absolute aanrader. Deze natuurlijke producten voor de huid worden gemaakt van cashewvruchten, aloë vera en cacaoboter. Met Xingu combineert Santaverde 25 jaar ervaring in exclusieve cosmetica, met de laatste wetenschappelijke onderzoeksresultaten én traditionele Braziliaanse kennis. Pure luxe uit het regenwoud.
santaverde xingu high antioxidant prevention eye cream 300x300 - Pure luxe uit het regenwoud
In het regenwoud van Brazilië, aan de oevers van de heilige Xingu rivier, die staat voor levenskracht en eindeloze vruchtbaarheid, leeft de lokale bevolking al duizenden jaren nauw samen met de natuur. Een deel van hen heeft nog steeds kennis van helende planten en kruiden. Santaverde maakt dankbaar gebruik van deze kennis en ondersteunt het voortbestaan van het regenwoud en de lokale bevolking.
santaverde xingu high antioxidant prevention serum 122x300 - Pure luxe uit het regenwoud
Fazenda
Santaverde heeft de complete productielijn van de cosmetica zelf in handen. Het is dan ook logisch dat de cashewvruchten, die voor Xingu worden gebruikt, op Santaverdes eigen Braziliaanse Fazenda (boerderij) met de hand worden geplukt. Omdat deze vruchten zeer bederfelijk zijn, worden ze onmiddellijk na het plukken verwerkt in een rijk sap vol antioxidanten, van de allerhoogste kwaliteit. De sappen, oliën en extracten worden gebruikt voor Santaverdes unieke cosmetische formules.
santaverde xingu oog serum oog serum 2 300x280 - Pure luxe uit het regenwoud
0{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} water
Omdat de moderne vrouw van tegenwoordig graag natuurlijke en biologische stoffen wensen, zijn vitale planten met geneeskrachtige eigenschappen uitermate geschikt als ingrediënt voor cosmetica. Dat heeft Santaverde goed begrepen en vertaald naar de meest mooie, exclusieve en natuurlijke producten. De nieuwe lijn heeft een preventieve antioixidatieve anti-aging crème voor het gezicht, een oogcrème, een oogserum en een serum voor het gezicht. Ieder serum en iedere crème is even rijk en luxe. Het hydrateert en stimuleert de celvernieuwing. De cashewnootsappen gaan vrije radicalen tegen door de hoge concentratie vitamine C en carotinoiden. In de producten tref je geen water aan, hét kenmerk van de producten van Santaverde. Wat je wel krijgt? 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} actieve en natuurlijke ingrediënten!
santaverde xingu oog serum oog serum 300x280 - Pure luxe uit het regenwoud
Over Santaverde
Santaverde heeft inmiddels een uitgebreide biologische cosmeticalijn die de classificatie ‘zeer goed’ in de Öko Test kreeg en worden er trainingen en cursussen voor schoonheidsspecialisten georganiseerd. Santaverde NL is exclusief distributeur van Santaverde in de BeNeLux. Geïnteresseerden met een winkel, een webshop of een salon, kunnen contact opnemen voor meer informatie. Info: www.solobiomooi.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress