Fashion

Red-Rag viert feest

PR4Kids 10jaar RedRag2015.26mg 300x188 - Red-Rag viert feestTien jaar geleden werd Nederland getrakteerd op een nieuw kinderschoenenmerk. Red-Rag bracht een brutale, onderscheidende lijn op de markt die niet alleen prikkelend en opvallend was, maar ook nog eens voldeed aan alle hoge eisen die er aan kinderschoenen worden gesteld: comfortabel, bijzonder sterk en een goede pasvorm. Nu, tien jaar later, is het zover: Red-Rag viert feest.
PR4Kids 10jaar Soowpictures.RedRag2015.50mg 300x188 - Red-Rag viert feest
Red-Rag heeft in de afgelopen tien jaar nog nooit een veilige weg bewandeld. De ontwerpers denken steevast behoorlijk ‘out of the box’ en lijken precies aan te voelen wat er in eigenwijze kinderen omgaat. Red-Rag bekijkt de wereld vanuit een stoere bril. De brutale ontwerpen en de levendige kleuren staan al een decennium lang garant voor verrassende collecties. En dat was precies waar men in 2005, ten tijde van de lancering van de eerste collectie van Red-Rag, op zat te wachten. Een creatieve en inspirerende broedplaats dus. Combineer dat verrassend design met hoge kwaliteit en de fijne pasvorm en je zult begrijpen waarom het al tien jaar een succesformule is. Red-Rag verrast regelmatig met een hip event en te gekke winacties om het contact met de jongere doelgroep te houden. In 2006 ontstond naast Red-Rag kids ook een lijn voor men & women. Deze lijn heeft na een kleurrijke start een flinke metamorfose ondergaan en kenmerkt zich momenteel als stoer en ongepolijst.
PR4Kids 10jaar Soowpictures.RedRag2015.54mg 300x188 - Red-Rag viert feest
Dutch Masters
De najaarscollectie heeft als thema Dutch Masters en brengt voor jongens onder meer sneakers in stoere materialen waarbij veel met kleur is gecombineerd. Voor de meisjes metallic, dieren- en pied-de-poule prints en laarzen met embroidery direct op het leer. De mannencollectie bestaat uit een kleine collectie schoenen met een stoere look & feel en verrassende elementen in de zool. Voor Red-Rag women een dandy stijl op z’n Red-Rag’s met opvallende kleuren en prints, een western groep met gewaagde materialen zoals gevlamd crocco, enkele robuuste bikerboots en tenslotte maken dé Red-Rag runners de collectie compleet! Info: www.red-rag.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress