Accessories Cocktails & more

Robuuste isoleerfles

primus1 249x300 - Robuuste isoleerflesPrimus introduceert de Trailbreak Vacuum Bottle, een robuuste isoleerfles waar je rechtstreeks uit kunt drinken. Dit is te danken aan het unieke ClickClose systeem dat opent als je drinkt en daarna direct weer sluit. De fles heeft een taps toelopende vorm waardoor je hem makkelijker in de rugzak naar beneden kunt duwen. Deze vorm geeft ook een betere grip, zelfs als je handschoenen draagt in de vrieskou.
primus2 237x300 - Robuuste isoleerfles
De Primus Trailbreak Vacuum Bottle is een dubbelwandige vacuüm fles van RVS. De afsluitdop die fungeert als mok is ook dubbelwandig en houdt drank warm dan wel gekoeld. De buitenlaag van de zwarte uitvoering is ‘powder coated’ voor extra grip als je de fles vasthoudt. Deze speciale coating zorgt er tevens voor dat de fles minder kwetsbaar is en vaatwasbestendig. De isoleerfles is geschikt voor zowel warme als koude dranken. Indien de fles is voorverwarmd is een vloeistof van 95°C na 16 uur nog steeds warm (60°C). De nieuwe Primus Trailbreak Vacuum Bottles (v.a. ca. € 35,95) zijn in drie maten verkrijgbaar, in zwart of RVS.
primus3 300x294 - Robuuste isoleerflesOver Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping. Info: www.primus.eu of www.facebook.com/PrimusEquipment

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress