Make your home your own

Roos met oog

 

Rosa Babylon Eyes 01 WEBmg 300x200 - Roos met oogEr is een nieuwe, spectaculaire tuinroos: Rosa ‘Babylon Eyes’, een roos met oog. Deze compacte, enkelbloemige struikroos kenmerkt zich door een rijke bloei én een opvallend ‘oog’ in een contrasterende kleur. De bloem kijkt je als het ware aan! De nieuwe roos is verkrijgbaar met rode, lichtroze, donkerroze of oranje bloemen en geschikt voor zowel tuin als balkon en terras in pot of bak. Door zijn compacte vorm is Babylon Eyes ook geschikt voor hanging baskets.
Rosa Babylon Eyes 03 WEBmg 300x198 - Roos met oog
De sterke Babylon Eyes struikroos is zelfschonend. Dat betekent dat je geen uitgebloeide bloemen meer hoeft te plukken om de bloei te verlengen. Op eigen kracht verschijnen er tot ver in het najaar continue nieuwe bloemen. Babylon Eyes is ook aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Doordat de bloem wijd open staat, kunnen ze eenvoudig nectar opzuigen.
Rosa Babylon Eyes 04 WEBmg 287x300 - Roos met oog
Elk jaar bloei
De nieuwe tuinroos wordt ongeveer 40 centimeter hoog en houdt van een plekje in de zon. Babylon Eyes is zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Wanneer deze roos een plekje in de volle grond krijgt, is de plant bestand tegen matige vorst. Babylon Eyes bloeit ieder jaar weer! Info: www.rosariumlottum.nl en www.dewilde.nl.
Rosa Babylon Eyes 05 WEBmg 300x200 - Roos met oog
Tips
* Gebruik rozengrond bij het planten van Babylon Eyes. De wortels kunnen zich optimaal verder ontwikkelen en dat resulteert in een extra gezonde en sterke plant.
* Plant Babylon Eyes in terracotta potten zodat ze voldoende kunnen ademen en overtollig (giet)water kan sneller verdampen.
* Rozenvoeding zorgt dat Babylon Eyes nog uitbundiger bloeit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress