Travel

Secret Escapes droomreis

 

Malediven Secret Escapes LRmg 300x169 - Secret Escapes droomreisBetaalbaar en toch super-de-luxe vakantievieren? Van een romantisch boetiekhotel in eigen land tot tropisch genieten in een heerlijk wellness resort ver weg: Secret Escapes biedt haar leden exclusieve korting op de beste hotels wereldwijd. Iedere week worden nieuwe topaanbiedingen op de website gepresenteerd met kortingen tot 70{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} op luxe vier- en vijfsterrenaccommodaties. Vanaf nu kunnen ook Nederlandse vakantiegangers een Secret Escapes droomreis boeken via www.secretescapes.nl.

Secret Escapes biedt haar leden exclusieve kortingen op hotels en reizen. Lid worden kost niets en is laagdrempelig op basis van uitsluitend een e-mailadres. De reisexperts van Secret Escapes selecteren wekelijks de scherpste online hoteldeals op basis van de beste prijsgarantie inclusief leuke extra’s zoals gratis upgrades en spabehandelingen voor een op-en-top vakantiegevoel. Elke week worden deze luxe deals in een nieuwsbrief aan de leden gepresenteerd.
Logo Secret Escapes LRmg 300x90 - Secret Escapes droomreis
Nieuw in Nederland
Met meer dan tien miljoen leden in Europa is Secret Escapes marktleider in Europa op het gebied van members-only reisaanbiedingen. Naast de kortingen vindt Secret Escapes het ook belangrijk haar leden te inspireren bij het maken van een vakantiekeuze. Met sprekend beeldmateriaal worden bestemmingen en hotels onder de aandacht gebracht. De website van Secret Escapes is overzichtelijk en gemaakt om de zorgvuldig geselecteerde hotels als exclusieve aanbieding aan de leden te presenteren. Stefan Menden, Managing Director Secret Escapes: “Het succes van Secret Escapes heeft zich al bewezen in onder andere Groot Brittannië en Duitsland. Nederland is voor ons een belangrijke nieuwe markt. De Nederlandse vakantieganger is prijsbewust en altijd op zoek naar een unieke reiservaring. Secret Escapes biedt exclusieve en toch betaalbare luxe, dat vormt een geweldige match”.

Stefan Menden Secret Escapes LRmg 200x300 - Secret Escapes droomreis
Secret Escapes

Secret Escapes biedt leden exclusieve korting tot 70 procent op luxe hotels en vakanties. Secret Escapes is een aantrekkelijk online platform in de reisindustrie en werkt wereldwijd samen met geselecteerde reisbureaus en luxe design boutique hotels. Met meer dan tien miljoen leden is Secret Escapes de Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is kosteloos door enkel een e-mailadres in te voeren. De deals die de leden ontvangen tijdens de actieperiode zijn gegarandeerd de laagste prijzen die online worden aangeboden. Naast exclusieve kortingen wordt er ook gekeken naar extra’s die een verblijf nog specialer maken zoals upgrades, een fles champagne of een spabehandeling. Info: www.secretescapes.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress