Beauty

Serum met appelstamcellen

24428 CSS FS Anti Age Apple Firming Anti Age Serum i140724 04 300dpimg 150x300 - Serum met appelstamcellenAn apple a day, keeps the doctor away. Zo ook met het nieuwe serum met appelstamcellen van Sans Soucis: One Apple a Day – anti-age verzorging met het Marine Cellular Anti-Age Complex op basis van appelstamcellen en plankton. Dit hoog geconcentreerde verstevigende serum (ca. € 42,95) revitaliseert de huidstamcellen en helpt lijntjes en rimpels te verminderen. De lichte textuur dringt diep door in de huid voor een optimaal anti-age effect. Het resultaat: in korte tijd krijgt de huid een stevige, jeugdige uitstraling en een frisse, stralende teint.
24463 CSS FS ANTI AGE One Apple a Day 24h Care 50ml i140689 05 300dpmgi 300x243 - Serum met appelstamcellen
Het Repair Complex ondersteunt het huideigen herstelmechanisme van de huid Hyaluronzuur (hoog moleculair) zorgt voor intensieve hydratatie en voorkomt dat de huid uitdroogt. Vitamine E versterkt de weerstandsfunctie van de huid, verbetert het vocht-bindend vermogen en is effectief tegen vrije radicalen. Arganstamcellen-extract is afkomstig van de scheuten van de Arganboom.
24464 CSS BEH Anti Age Apple 24 h Pflege trockene Haut Tiegel 50ml i140568 01 300dpi 1 mg 300x300 - Serum met appelstamcellen
Lijntjes verminderen
De huidcellen worden beschermd en gerevitaliseerd. Lijntjes en rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid verbetert. Matrixstimulator bevordert collageen synthese, verhoogt het vochtgehalte en ondersteunt de weerstand van de opperhuid. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd, lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid ziet er jeugdig en ontspannen uit. Zeer effectieve tripeptiden bevorderen de collageen synthese en verstevigen het weefsel.
24465 CSS BEH Anti Age Augenpflege Tube i140569 02 300dpi 1 mg 160x300 - Serum met appelstamcellen
One Apple a Day 24h Care
Deze 24-uursverzorging (ca. € 41,00) geeft de huid een ware vocht-boost en optimaliseert haar stevigheid. Appelstamcellen-extract beschermt de levensduur van de huidstamcellen en stimuleert celvernieuwing. Lijntjes en rimpels verminderen. De frisse en fruitige geur verwent de zintuigen en zorgt voor een fantastische huidbeleving.

One Apple a Day Eye Care
De Eye Care (ca. € 32,50) is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. De huid wordt gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Zwellingen verminderen en vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan.

Marine Cellular Complex
De innovatieve anti-age verzorging van SANS SOUCIS met het exclusieve Marine Cellular Anti-Age Complex bevat appelstamcellen, plankton en thermaal water. Dit exclusieve complex stimuleert de huidstamcellen en beschermt de levensduur van de cellen.
De hoogwaardige verzorgingsproducten met een frisse en fruitige geur, geven de huid een stevige, jeugdige uitstraling. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd en vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan. Het vochtniveau wordt geoptimaliseerd met een direct voller en steviger effect.

Natuurlijk zijn alle One Apple a Day producten dierproefvrij, vrij van parabenen, vrij van minerale oliën en dermatologisch getest voor een optimale huidtolerantie. Info: www.beautyservice.com/merken/sans-soucis of www.sans-soucis-shop.nl

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress