Fashion

Shoppen voor en door hem

Opgefriste webshop
Hemdvoorhem.nl

olymp comfort fit overhemd blauw contrastmg 199x300 - Shoppen voor en door hem

Hemdvoorhem.nl, de webwinkel voor mannen, heeft een opfrisbeurt gehad. Het is nu nog fijner shoppen voor en door hem. Onder meer door de nieuwe functie die op de website is toegevoegd, namelijk een unieke hulp in maten. De shop heeft een uitgebreide collectie overhemden (ook strijkvrij!), stropdassen, sokken, boxershorts en andere items voor de moderne man. Hier kun je online in één keer je kledingkast volledig aanvullen.

olymp stropdas blauw motiefmg 199x300 - Shoppen voor en door hem
De wintercollectie brengt veel warms in mooie kleuren. Fijne truien en vesten van onder meer Arrow, Lacoste, Sir Oliver en OLYMP. De uitstraling is door de uni-kleuren rustig en klassiek en geschikt voor jong en oud. HemdvoorHem verkoopt ook kreukvrije stropdassen van 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} zuiver zijde en stijlvolle herenjassen. De modekleuren van dit seizoen zijn paars, turquoise, bruin, kobalt blauw en mediterraan groen. De trend voor de koude dagen is de klassieke natuurlijke look, wat zich uit zich in strakke lijnen en speelse Pepita motieven. Verder heeft de webshop de basiscollecties van de overhemden en het ondergoed verder uitgebreid.

strijkvrije overhemdenmg - Shoppen voor en door hem

Een bijzondere kreukvrije stropdas (tevens bestand tegen vuil en vlekken), een vrolijke boxershort of een warm paar sokken. Of je nou voor de feestdagen, een verjaardag of Vaderdag op zoek bent naar iets waarmee je altijd goed zit, is deze webwinkel een absolute aanrader! De herenwebshop verkoopt daarnaast ook poloshirts, badkleding, ondergoed en beschermhoezen voor iPhones, iPads en laptops.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress