Jewelery

Sieraden vol love & peace

bags by jozemiek hannah mint 300x220 - Sieraden vol love & peaceOntwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen sieradenlabel en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat op 250 punten in Nederland, België, Frankrijk én Duitsland wordt verkocht. De collectie bestaat uit een ruim assortiment aan prachtige, exclusieve sieraden vol love & peace, tassen en accessoires.
embrace by jozemiek glaskralen armbandjes 300x233 - Sieraden vol love & peace
Alle creaties van Jozemiek zijn maatschappelijk verantwoord, zelf ontworpen en handgemaakt. Trade is bij Jozemiek fair! Dat betekent duurzaamheid, eerlijke arbeidsvoorwaarden en veilige producten!
jozemiek bohemian miyuki wikkelarmband 300x234 - Sieraden vol love & peace

No nonsense
De sieraden beschrijft Jozemiek zelf als no nonsense met een wereldse touch. Stoer & vrouwelijk tegelijk. Inspiratiebronnen vormen de mooie reizen die Jozemiek de afgelopen jaren heeft gemaakt. Daarom wordt er voor gekozen om gebruik te maken van mooie materialen. Of het nu glas, keramiek, zijden of halfedelsteen is: alles is persoonlijk uitgezocht en van een uitstekende kwaliteit!
jozemiek sieraden en mode accessoires rio by jozemiek . you shop we donate 300x200 - Sieraden vol love & peace
Met een boodschap
Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooiste is. Daarom geeft Jozemiek ook aan iedere serie producten een bepaalde boodschap mee.
Zo wordt de Rakhi armband in het Hindu tijdens het Raksha Bandhan feest aan een dierbare gegeven. Deze wikkelarmbanden zijn gemaakt van puur zijde, hebben een bijpassende bedel en zijn verkrijgbaar in vier collecties en in totaal 32 kleuren. Iedere kleur heeft een betekenis en vertelt iets over je persoonlijkheid. Een prachtig cadeau voor een vriendin of een geliefde! De Rakhi armband heeft dit jaar een grote metamorfose ondergaan van wikkelarmband naar hip pull-tie armbandje. De basis is nog altijd 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} zijden, maar heeft een iets wat modieuzere vormgeving gekregen.
rakhi by jozemiek pink flamb 100 zijde wikkelarmband 300x300 - Sieraden vol love & peace
Stichting Help Mij Leven
Naast de bekende Rakhi armbanden, verkoopt Jozemiek de Rio Armbandjes. Dit zijn hippe, trendy en eenvoudige armbandjes, die je ook als elastiekje in je haar kunt dragen. Twee van deze armbandjes zijn voorzien van een bedel of kwastje. De setjes zijn onderverdeeld in vier thema’s: Love, Hope, Luck, Star. Voor ieder verkocht Rio-setje doneert Jozemiek het bedrag voor een maaltijd aan Stichting Help Mij Leven. In 2014 heeft het bedrijf maar liefst 7.000 maaltijden mogen doneren voor de straatkinderen in RIO.
rio by jozemiek you shop we donate 214x300 - Sieraden vol love & peace
Bohemian Miyuki
Jozemiek is altijd in ontwikkeling en bezig met het ontwerpen van nieuwe producten. Zo worden deze maand de Bohemian Miyuki armbanden gelanceerd, prachtige nieuwe musthave  armbandjes, gemaakt van uit Japan geïmporteerde Miyuki delica kralen. Deze armbanden sluiten perfect aan bij het bohemian, Ibiza-gevoel van vrijheid, vriendschap, love & peace, waar Jozemiek zo van houdt! Info: www.jozemiek.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress